Logg inn
farge: Blå

Teva

Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, herre

1.560 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Teva Terra Fi 5 er den nyeste utgaven av den klassiske sportssandalen, og er, som forgjengerne, laget for å følge deg på smale fjellstier, heising og sandete ørkenstier og alle typer vannsport.

Teva Terra FI 5 er femte generasjon av den klassiske sportssandalen og er resultatet av mange års produkterfaring og optimalisering av de små detaljene.

Sandalen kombinerer hurtigtørkende materialer med overlegen komfort og stabilitet i terrenget. Den er robust for å tåle både skittleire og grovhendt behandling samtidig som den er superpraktisk.

Tevas patenterte stroppesystem gir perfekt passform til brukerens fot, selv tilpasning av hælstroppen er mulig. Stroppene er utstyrt med hurtigtørkende materiale for økt komfort og nylonforsterkninger for økt stabilitet.

Sålen er bygget med en god støtte for god passform, og den eksterne støtdempende Shoc Pad gir ekstra komfort. Yttersålen er i Tevas edderkoppgummi som gir perfekt grep på våte og fuktige overflater, og hvoretter gummien ikke etterlater merker, fungerer sandalene også godt som tøfler for f.eks. hyttebruk eller som tøfler i vintermånedene.

Sålen behandles med Microban Zinc. En miljøvennlig teknologi som motvirker bakteriene osv. som kan forårsake dårlig luft.

Det er imidlertid fortsatt en god idé å rengjøre sandalene dine kontinuerlig. For dette anbefaler vi Springyard Therapy Refreshing Formula, som er en luktspray Spray som kan brukes til sandaler av alle typer materiale. Impregneringen er fri for PFC og er derfor mer miljøvennlig enn de fleste alternativer på markedet.

For mer informasjon om hvordan du gir fottøyet ditt mest mulig kjærlighet, les vår omfattende guide til vedlikehold av sko og støvel her.

Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, herre
Teva
Teva Terra Fi 5 Universal sandaler, herre
1.560 NOK
30 dagers returrett
Loading...