Vilkår og betingelser gjelder fra 15. januar 2024 og erstatter alle tidligere utgaver av Magasin Goodie vilkår og betingelser. 

Vi oppfordrer deg til å lese vilkårene nøye før du registrerer deg. Da vet du hva du sier ja til, og du får den beste innsikten i hvordan du får mest mulig ut av medlemskapet ditt.

 

1. Introduksjon til Magasin Goodie

1.1 Magasin Goodie er et fordelsunivers som gir deg muligheten til å oppnå gaver, andre fordeler og som gir deg tilgang til spesialtilbud når du handler i Magasins varehus i Danmark og på magasin.no. Formålet med Goodie fordelsunivers er å kunne gi fordeler til våre beste kunder. Vi gjør dette ved å følge din profil og kjøpsatferd for å målrette fordeler, tilbud og markedsføring spesielt tilpasset deg. Vi behandler dine personopplysninger konfidensielt, for å kunne administrere medlemskapet ditt. Les mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine her .

1.2 Når du blir medlem i Goodie, mottar du fordeler som gaver, invitasjoner til arrangementer og gode tilbud du kan benytte deg av i Magasin varehus dersom du besøker Danmark, eller på magasin.no Jo mer du handler for, jo flere fordeler og goodies har du tilgang til som medlem.

Du kan være medlem på fire nivåer basert på kjøpene dine: Fra Goodie basis til ett-, to- og trestjerners medlem. Når du når en ny stjerne, får du en Stjernevoucher på 100, 200 eller 300 NOK  og flere nye fordeler venter på deg.

1.3 Som Goodie-medlem får du en rekke faste fordeler som invitasjoner til VIP-shopping og fri fragt over 699 NOK. Du vil også kontinuerlig motta Goodies spesielt utvalgt til deg: Spesielle overraskelser som følger stjernestatusen din, inkludert invitasjoner til konkurranser, gaver og andre Goodies.

 

2. Hvordan blir jeg Goodie medlem?

2.1 Det koster ikke penge å bli medlem av Magasin Goodie. Du blir medlem ved å registrere en profil på magasin.no eller laste ned Goodie-appen og fullføre registreringen der.Her må du også gi ditt samtykke til å motta direkte markedsføring fra Magasin.

Hvis du vil ha tilgang til alle fordelene og dine personlige goodies, må du laste ned Goodie-appen. Når du har registrert deg, sender vi deg en velkomstmail med en lenke til profilen din på magasin.no. Her kan du se ditt elektroniske medlemskort når som helst. Ditt elektroniske medlemskort er alltid tilgjengelig i Goodie-appen.Det er ikke mulig å få et fysisk Goodie-kort.

2.2 Du må fylle ut profilen din selv på magasin.no eller i appen før du endelig blir satt opp som Goodie-medlem. Når du fullfører profilen din, må du godta Magasin Goodie-medlemskap og samtykke til å motta direkte markedsføring. Når du er registrert, vil du ha tilgang til dine fordeler og kan bruke dem på Magasin.no. Gaver og andre fordeler kan ikke utbetales i kontanter.

2.3 Du må ha norsk mobilnummer og e-postadresse og være minst 18 år for å bli medlem av Magasin Goodie.

2.4 Dit medlemskap, fordeler og Goodies er personlige og kan ikke overføres til andre og er underlagt våre vilkår og betingelser. Magasin har en grense på ett Goodie-medlemskap per person. 

2.5 Det er medlemmenes ansvar, samt en forutsetning for å være Goodie-medlem, å holde e-postadresse og kontaktinformasjon oppdatert. 

2.6 Det er Magasin du Nord, CVR. 58191213, kg. Nytorv 13, 1095 Copenhagen K., som står bak Magasin Goodie-universet av fordeler.

 

3. Ditt samtykke til direkte markedsføring

3.1 Vi ber om ditt samtykke til direkte markedsføring for å kunne sende deg relevant markedsføring

3.2 Markedsføring til deg med tilbud fra Magasins partnere vil alltid komme direkte fra Magasin. Du vil ikke motta direkte markedsføring fra våre partnere basert på ditt Goodie-medlemskap. Magasin offentliggjør ikke informasjon om deg til våre samarbeidspartnere.

3.3 Som en del av vår markedsføring til deg, vil vi kontakte deg med fordeler, inspirasjon, tilbud, invitasjoner til arrangementer, konkurranser, kampanjer, spørreskjemaer osv. som passer for deg og din profil. Måten vi kommuniserer med deg på kan variere innenfor omfanget av samtykket du har gitt oss. Hvis det er klassisk markedsføring av varer, vil vi i dag primært sende en e-postmelding. For meldinger om tjenester og bestillinger osv. vil du primært bli varslet via SMS eller push-varsler i appen.

3.4 Når du laster ned Goodie-appen, har du muligheten til å si ja til å motta push-varsler via appen om nye tilbud og fordeler. Du kan alltid endre appinnstillingene dine – inkludert avmelding fra push-varsler.

3.5 Hvis du ikke ønsker å motta direkte markedsføring, har du alltid muligheten til å trekke tilbake samtykket ditt under profilinformasjonen din på nettstedet. Du vil fortsette å motta vårt generelle nyhetsbrev med tilbud osv.

3.6 På «Mitt Magasin» kan du også korrigere dine personopplysninger og justere tillatelsene du har gitt til Magasin.

 

4. For deg som medlem

4.1 Som Goodie-medlem vil du få din egen side under «Mitt Magasin» på magasin.no. Du kan når som helst logge inn på profilen din via e-post og ditt valgte passord. På siden din kan du se kjøpskvitteringene dine og sjekke ut hvordan du får enda flere fordeler. Du kan også se hvilket nåværende stjernenivå du er på og hvor mye du må handle for på magasin.no eller i Magasin varehus for å oppnå neste stjernenivå.

4.2 Som medlem vil du motta personlige tilbud innenfor de typer produkter du er mest interessert i. Dine personlige tilbud vil være basert på ditt kjøpsmønster og profilinformasjonen du har gitt oss. Vi utvikler hele tiden universet av fordeler, tilbud og tjenester som passer deg best. Og du vil bli kontinuerlig varslet når vi introduserer nye initiativer i Goodie-appen.

4.3 Som Magasin Goodie-medlem har du også mulighet til å motta Beauty Goodies fra utvalgte merker. I Goodie appen vil du i tillegg finne vårt eksklusive Goodie Beauty univers, som samler alt av Goodies, konkurranser og inspirerende lesing.

4.4 I Goodie-appen vil du motta meldinger fra oss med tilbud, invitasjoner til arrangementer i våre forretninger i Danmarkog andre aktuelle fordeler ved å handle i Magasin. I appen kan du også se kjøpskvitteringene dine, få informasjon om fordelene dine og laste ned dine goodies og kuponger. Du har også muligheten for å bestille tid hos våre tjenester, bl.a. for personlige shoppere og skjønnhetsbehandlinger. Disse tjenester kan kun brukes i våre fysiske forretninger i Danmark.

4.5 Magasin Goodie er ikke et debet- eller kredittkort. Du kan få gaver som gratis fraktkoder, tilbud eller kuponger i appen, som du kan løse inn ved å skanne appen din i Magasin eller ved å logge inn på magasin.no.

 

5. Hvordan får jeg fordele?

5.1 Du vil ha tilgang til fordeler og Goodies når du handler i Magasin. Desto mer du handler for i Magasin, både i våre varehus i Danmark og på magasin.no, desto flere og bedre fordeler får du tilgang til.

5.2 Hvis du har oppnådd en Stjernevoucher, finner du den under dine Goodies i appen din. Du kan løse inn kupongen på Magasin.no hvor den er gyldig i 180 dager. Vær oppmerksom på at du kun kan bruke stjernevoucheren én gang ved samme kjøp, og den kan brukes på klær for menn, kvinner og barn. For eksempel, hvis du kjøper en t-skjorte for NOK 50 og ingenting annet, vil balansen gå tapt. Så bruk hele beløpet på kupongen på en gang. Du får Stjernevoucher i Goodie-appen med en gang. Du kan motta maksimalt tre Stjernevouchers per år.

5.3 Du vil motta dine faste fordeler og Goodies når kjøpene dine i Magasin registreres i appen. For å få dine fordeler, goodies og kuponger, kan du skanne Goodie-appen i Magasins butikker eller ved å logge inn på magasin.no hver gang du kjøper noe. Antallet og størrelsen på dine fordeler og Goodiesbestemmes til enhver tid av det totale beløpet du har handlet for i løpet av de siste 12 månedene Du vil til en hver tid kunne se hvordan dine fordeler og Goodies endrer seg i antall og størrelse, etter hvert som den totale kjøpesummen endres.Hvert av kjøpene dine teller med i det totale kjøpsbeløpet. Hvis du kansellerer et kjøp innen den gjeldende vekslingsperioden på noe tidspunkt, vil kjøpet ditt ikke bli inkludert i den totale kjøpsprisen. Dette gjelder også hvis en gavemottaker angrer på et kjøp innen gjeldende frist. Det er ikke mulig å skanne kjøpene i ettertid. Kjøp du ikke har skannet, teller ikke mot den totale kjøpesummen, noe som bestemmer fordelene, Goodies og kuponger du kan oppnå.

5.4 Vi vil gjerne hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt Goodie-medlemskap. Det er derfor du blir varslet av oss når du – basert på kjøpene dine – nærmer deg et lavere eller høyere inntjeningsnivå.  

6. Goodie-medlem i Norge

 6.1 Medlemskap er et nasjonalt program og er begrenset til onlinekjøp på magasin.no. Du kan dog også opptjene poeng dersom du handler i våre danske varehus, men poeng udstedes etter lokal valuta.

 

7. Oppsigelse av ditt medlemskap eller av Magasin Goodie

7.1 Magasin forbeholder seg retten til å endre vilkårene og betingelsene for Magasin Goodie. Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke til medlemskap – via Goodie-appen eller magasin.no – og avslutte medlemskapet ditt med umiddelbar virkning.

7.2 Magasin forbeholder seg også retten til å stenge Magasin Goodie helt – eller stenge deler av Goodies univers av fordeler på en kontinuerlig basis. Hvis Magasin velger å avslutte medlemskapet i Goodies fordelsunivers, vil det bli gjort med minst 1 måneds varsel. I oppsigelsesperioden vil du ikke kunne få nye fordeler, goodies og kuponger, men du kan benytte deg av dine opptjente fordeler.

7.3 Du må bruke dine oppnådde fordeler osv. før medlemskapet ditt stopper. Dette gjelder både hvis du Selv velger å avslutte ditt Goodie-medlemsskap, eller dersom Magasin stenger ned Magasin Goodie.. Dersom du velger å avslutte ditt medlemskap, må du sørge for å bruke opp dine oppsparte og ubrukte fordeler innen du avslutter. Du vil miste tilgang og rettigheter til oppsparte poeng/fordeler med umiddelbar virkning.

7.4 Hvis Magasin oppdager misbruk av Goodie-medlemskapet ditt, forbeholder Magasin seg retten til å avslutte medlemskapet ditt med umiddelbar virkning. Dette betyr at vi vil kansellere dine oppnådde fordeler, inkludert goodies og kuponger som allerede er oppgitt i appen din. Misbruk kan også føre til permanent utelukkelse av Magasin Goodie-universet av fordeler. Magasin anser for eksempel juks med ytelser eller annen uakseptabel oppførsel overfor Magasin-ansatte som mislighold.

 

8. Kontakt oss

8.1 Hvis du har spørsmål om Magasin Goodie, kan du kontakte Magasin kundeservice på online@magasin.no eller på telefon +45 90 61 44 33.

Loading...