Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 50 ML

Tromborg

Anti-Aging Wrinkle Cream 50 ml.

1.121 NOK
Anti-Aging Wrinkle Cream 50 ml.
Tromborg
Anti-Aging Wrinkle Cream 50 ml.
1.121 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
35 aktive ingredienser taler for seg selv: ultimat luksus for huden.
Den nyeste banebrytende bioteknologiske kunnskapen blandet med naturens egne underverk er stoffet i denne Krem som gir synlige resultater på et øyeblikk.
Kremen inneholder de nyeste effektive peptidene, planteekstrakter med antialdringseffekt og rynkereduserende egenskaper. Samlet sett gir de kremen en utrolig effekt.
For optimale fuktighetsbindende egenskaper er kremen beriket med hyaluronsyre – det mest eksklusive og ultimate fuktighetsbindemiddelet som er tilgjengelig. Binder store mengder vann inn i huden for smidighet og lekkasje.
Flere av de tilsatte bioaktive peptidene feier effektivt ut rynker. Peptidene aktiverer vekstfaktorer i huden som utløser og stimulerer kollagensyntese. En aktiv hjelp mot rynker. Et naturlig alternativ til kollageninjeksjoner.
Den organiske avokadooljen er valgt for sine utmerkede helbredende og rekonstruktive egenskaper. Beskytter også huden mot uttørking og gjør den smidig.
Avokadooljen trenger dypt inn i huden og fungerer som en naturlig transportenhet for andre aktive ingredienser i kremen. Bidrar til å forhindre rynker, helbreder og har en antibakteriell effekt. Stimulerer kollagendannelsen i underhuden, og etterlater huden myk og lekker.
Den tilsatte sammensetningen av aminosyrene tyrosin og prolin, energimolekylet ATP og vegetabilske proteiner akselererer hudens reparasjonsmekanisme for ødelagt DNA, f.eks. forårsaket av solskader.
Kremens innhold av proteiner fra risplanter hemmer enzymet kollagenase, og hjelper dermed det ikke-nedbrytbare kollagenet til å forbli intakt. Hud som aldres er preget av et stort tap av kollagen, noe som gjør det grovt og rynkete. Risprotein beskytter kollagenfibre for å opprettholde hudens elastisitet og elastisitet. Beskytter hudens naturlige kollagennettverk, reduserer ujevnhet og bevarer hudens fuktighet. Gir synlige forbedringer på hudoverflaten.
I tillegg inneholder kremen et unikt algebasert firma.
Algerekstrakt fra bioteknologisk avledede mikroalger med fantastisk oppstrammende effekt og langvarige utjevningsegenskaper. Ekstraktet beskytter også huden mot oksidativt stress og stimulerer dannelsen av kollagen type 1.
Hovedingrediensene i algeekstraktet er sukker, aminosyrer og vitaminer, spesielt vitamin C - en effektiv antioksidant - samt B12-vitamin som er ansvarlig for dannelsen av nye hudceller.
Søt mandelolje forhindrer tørking, helbredelse, mykgjøring og vitalisering. Er bra for sensitiv og irritert Hud Oljen er rik på mineraler, vitaminer og proteiner.
Med alle sine fantastiske ingredienser er Anti-aging Wrinkle Cream en luksus og velvære for huden, og kan brukes morgen og kveld for å virkelig skjemme bort huden. Egnet for alle hudtyper. Chondrus crispus – tang fra Biscayen samlet på steder der tidevannet ikke kan nå tanget på stranden. Tangen har derfor bygget opp et biologisk system som motvirker tørking – en flott hudpleieegenskap Hudpleie! Den inneholder også viktige mineralsalter, sporstoffer, proteiner og vitaminer. En beskyttende helbredende Krem som kan fungere alene eller i kombinasjon med vanlig Hudpleie Sårheling og bra for alle hudtyper, inkludert problem og sensitiv Hud Til tross for navnet kan kremen brukes året rundt, da den også reparerer solskader i tillegg til å beskytte mot kulde, hvor den beroliger og demper rødhet. Flott for menn etter Barbering også, på grunn av dens helbredende egenskaper - ingen fettete.
Loading...