Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 50 ML

Origins

VitaZing SPF15 Energy-Boosting Moisturizing Face Cream

459 NOK
VitaZing SPF15 Energy-Boosting Moisturizing Face Cream
Origins
VitaZing SPF15 Energy-Boosting Moisturizing Face Cream
459 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
VitaZing SPF15 Energy-Boosting Fuktighetsgivende Ansiktskrem er en multifunksjonell, farget ansiktskrem med SPF 15 som fornyer og beskytter huden din mot frie radikaler, samtidig som den gir lett, oljefri fuktighet og jevner ut hudtonen. Med en formel som glatter, fornyer og forfiner hudoverflaten, får du en glød som får deg til å se ut som om du nettopp har kommet tilbake fra en uke i syden!

Beriket med en energigivende essensiell oljeblanding av grapefrukt, bittermandel, rose og mynte, gir denne ansiktskremen en forfriskende energiboost. Mangosmør og trehalose tilfører intens fuktighet til huden din, mens mangostan, cordyceps og ginseng jobber med å fornye og beskytte den mot frie radikaler. Kastanjeekstrakt bidrar også til å jevne ut, fornye og forfine huden. Opplev en strålende og fornyet hud med VitaZing SPF15 Energy-Boosting Fuktighetsgivende Ansiktskrem perfekt for å oppnå en frisk glød hver eneste dag!

Dette gjør produktet:
- Ansiktskremen gir energi med en essensiell oljeblanding av grapefrukt, bittermandel, rose og mynte.
- En energikompleks av mangostan, cordyceps og ginseng fornyer huden og beskytter mot frie radikaler.
- Mangosmør og trehalose tilfører fuktighet til huden.
- Mineralpigmentteknologi jevner ut hudtonen.
- Beskytter huden mot UV-stråler og tidlig aldring med en blanding av kjemiske solfiltre, mangostan og vitamin C og E.
- Glatter, fornyer og forfiner hudoverflaten med kastanjeekstrakt. Uten animalske ingredienser unntatt honning og bivoks.

Origins kombinerer kraftfulle ingredienser fra planter og jord, sammen med gunstige syntetiske stoffer, for å skape rene, pleiende produkter som transformerer huden din.

Siden 1990 har Origins dedikert seg til å ivareta både din huds velvære og vår planet. Deres reise mot bærekraft begynner med nøye utvalgte ingredienser, fortsetter gjennom omtanke i emballasjedesignet og skinner gjennom i deres bevisste produksjonsmetoder. Hver gang du velger Origins, støtter du deres vedvarende skogplantingsinitiativer som hjelper til med å gjenopprette og bevare våre økosystemer.

Origins' produkter er skapt uten animalske ingredienser (med unntak av cruelty-free honning og bivoks) og er beriket med vegetabilske formler som skjemmer bort huden din og vår planet. Påføres på huden etter serum og krem, hvis dette er et behov.
Loading...