Logg inn
MEDLEMSDAGER
20% på mengder av nyheter!
farge: Sort

Danefæ

The Danedogwalker Raincoat

2.449 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Dette er den ultimate regnjakken for hundepasseren, fotballmoren som står på kalvene i dumt regn og alle andre som trenger noe utenom det vanlige!
Med sin 15 000 mm vanntetthet kan belegget håndtere et høyt vannsøyletrykk. Materialer og detaljer er inspirert av kryssatlantiske seilutstyr og tilhører dermed den Premium kategorien regntøy.
Samtidig er det vår lengste modell, så hvis du kombinerer den med et par av våre mange gummistøvler, er du veldig godt dekket for det danske lunefulle været!

Danedogwalker er laget av et materiale som har en 3-lags konstruksjon, som sikrer at jakken er helt vanntett, pustende og sitter flott.1: Et svært tett vevd materiale med lett stretch og veldig god slitestyrke. Overflaten er behandlet med en melfri vannavvisende bionisk finish.2: Det neste laget er hjertet i jakkens funksjon: membranet. Denne membranen, laminert mellom det ytre materialet og det indre materialet, gjør jakken vanntett og pustende.3: Inni er det meshmateriale laminert til membranen. Dette materialet beskytter den vanntette membranen mot riper og riper, samtidig som innsiden av jakken er jevn og enkel å ta av og på.

Regnjakken har tapede sømmer og er vindtett, vanntett og pustende.

Denne jakken har en tynn elastisk og myk lycra ribbing ved håndleddet for å holde vinden ute. Den har en indre livsvei som kan justeres på baksiden, slik at du kan feste jakken etter behov. Pelsen er montert i kuttet.
Regnjakken er belagt med Bionic Finish og er derfor fri for skadelige fluorkarboner.
Danefæ står for kvalitetsregntøy som tåler det lunefulle danske været.
Regnjakken kan vaskes i maskin ved 30 grader. Generelt anbefales det imidlertid å vaske yttertøy så lite som mulig. Så luft den eller gi den en våt klut som et alternativ til vasking.

FRAKKET L®NGDE:
Målt fra skulder ned, foran på pelsen. Ca. indikasjoner.
XS 115 cm, S 117 cm, M 119 cm, L 121 cm, XL 123 cm, XXL 124 cm, XXXL 124 cm.
The Danedogwalker Raincoat
Danefæ
The Danedogwalker Raincoat
2.449 NOK
30 dagers returrett
Loading...