Størrelse: 8 ML

MIILD

Tear-proof Volume Bulbous Mascara

295 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Miild mascaraer er sertifisert av AllergyCertified, Swan Ecolabel og Ecocert . De er utviklet på rene, milde og naturlige ingredienser, og er bygget på prinsippet om en kompromissløs tilnærming til hypoallergenisitet, bærekraft, økologi og produktkvalitet.
Miilds Mascara kommer i fire forskjellige varianter med samme deilige og tårebestandige produkt.
Hvis du tidligere har kjøpt en Length- eller Volume-Mascara fra Miild, vær oppmerksom på at vi har lansert nye tåresikre versjoner. Du får samme effekt, men har en ny deilig ingrediensliste som holder vippene bedre.
Volume Bulbous er en sertifisert tårebestandig Mascara laget av rene, milde og naturlige ingredienser. Ingrediensene er nøye utvalgt for å oppnå riktig tekstur, intensitet og rikelig med effekt.
Børsten er laget av nylon og er stor, men enkel å håndtere. Utformet for å tilføre vippene mest mulig volum for en intens og voluminøs look.
Applikasjon:
Påfør mascara helt til roten for å skape det nederste volumet, og trekk deretter børsten i sikksakkbevegelser mot spissen for optimal effekt. Mascara kan lett bygges opp ved å bruke flere lag fra rot til spiss.
Vi anbefaler denne Mascara for de som elsker det voluminøse utseendet.
Se hvordan du påfører vår tårebestandige Mascara i veiledningen ovenfor.
Inneholder 8 ml.
Tear-proof Volume Bulbous Mascara
MIILD
Tear-proof Volume Bulbous Mascara
295 NOK
30 dagers returrett
Loading...