Størrelse: 10 ML

Origins

Super Spot Remover Blemish Treatment Gel

259 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Super Spot Remover Blemish Treatment Gel er ditt uunnværlige redskap mot uren hud. Denne kraftfulle flekkbehandlingen er laget for å takle og forhindre utbrudd med sin effektive formel. Ved å målrette de røde flekkene og urenheter med en nøyaktig påføring av 1,5% salisylsyre, starter du umiddelbart en helbredende prosess. Den avanserte teknologien i denne behandlingsgelen jobber med å korrigere synlige mørke flekker som oppstår etter utbrudd av urenheter, noe som resulterer i en jevnere og forbedret hudtone. Eksisterende kviser blir bekjempet, mens forekomsten av nye forhindres, takket være dens forebyggende virkning. I tillegg til å bekjempe urenheter og hindre fremtidige utbrudd, har denne gelen også beroligende egenskaper. Inneholdet av koffein og røde alger reduserer synlig rødhet og virker beroligende på huden, noe som gir deg en mer behagelig og balansert hud. Få synlig forbedret hud med en jevnere tone og færre urenheter ved hjelp av denne effektive behandlingen.

Det gjør produktet:
Origins-formelen med 1,5% salisylsyre bekjemper urenheter og hjelper med å rense porene fra rester som tetter porene og overskudd av olje som kan føre til utbrudd.

Origins kombinerer kraftfulle ingredienser fra planter og jord, sammen med gunstige syntetiske stoffer, for å skape rene, pleiende produkter som transformerer huden din.

Siden 1990 har Origins dedikert seg til å ivareta både din huds velvære og vår planet. Deres reise mot bærekraft begynner med nøye utvalgte ingredienser, fortsetter gjennom omtanke i emballasjedesignet og skinner gjennom i deres bevisste produksjonsmetoder. Hver gang du velger Origins, støtter du deres vedvarende skogplantingsinitiativer som hjelper til med å gjenopprette og bevare våre økosystemer.

Origins' produkter er skapt uten animalske ingredienser (med unntak av cruelty-free honning og bivoks) og er beriket med vegetabilske formler som skjemmer bort huden din og vår planet. Påfør et tynt lag 13 ganger daglig eller etter behov på områder i ansiktet med uren hud. Hvis huden blir tørr eller flasser, skal produktet påføres kun én gang daglig.
Super Spot Remover Blemish Treatment Gel
Origins
Super Spot Remover Blemish Treatment Gel
259 NOK
30 dagers returrett
Loading...