Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 50 ML

Clinique

Redness Solutions Daily Relief Face Cream

749 NOK
Redness Solutions Daily Relief Face Cream
Clinique
Redness Solutions Daily Relief Face Cream
749 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Redness Solutions Daily Relief Face Cream er en beroligende ansiktskrem som passer for alle hudtyper som sliter med sporadisk eller vedvarende rødhet. Den roer umiddelbart ned huden og reduserer rødhet - også ved rosacea. Over tid forbedres hudens komfort, og synligheten av burstede blodkar reduseres. Formelen er beriket med Cliniques patenterade lactobacillus-ekstrakt, som hjelper til med å styrke hudbarrieren for å redusere irritasjon.

Hvem passer produktet for:
Passer for hud med tendens til sporadisk eller vedvarende rødhet.

Dette gjør produktet:
Ansiktskremen reduserer vedvarende rødhet og misfarginger, samtidig som den gradvis forbedrer hudens komfort og reduserer synligheten av burstede blodkar over tid. Kjerneingrediensene i denne formelen inkluderer avansert mikrobiom-teknologi med en patentert lactobacillus-ekstrakt. Dette beroligende probiotikumet styrker hudens barriere og gjenoppretter mikrobiombalansen for å lindre irritasjon. Opplev en umiddelbar reduksjon i synlig rødhet med denne effektive rutinen mot rødhet. For å oppnå kontroll over rødhet er det avgjørende å følge en regelmessig rutine som ikke forverrer hudens tilstand.

Dermatologisk guidede løsninger.
Allergitestet.
100% parfymefri. Brukes to ganger daglig, morgen og kveld. Påføres på makeupfri hud, unngå øyepartiet. TIPS: Brukes etter Redness Solutions Soothing Cleanser for enda mer lindring av rød hud. Bruk solkrem hver dag. Hud med tendens til rødhet kan være mer følsom for eksponering for sol. Prøv vår skånsomme sammensetning: Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15.
Loading...