K-BEAUTY
Finn dine favoritter og oppdag hvorfor K-Beauty er så populært. Kjøp her
Størrelse: 150 ML

Estée Lauder

Perfectly Clean Foam Cleanser

419 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Perfectly Clean Foam Cleanser er en rens med et forfriskende skum, som renser huden skånsomt, men effektivt. Den kremede formelen skummer raskt opp til et fyldig, rensende skum som skånsomt fjerner sminke og andre urenheter, samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse. Renser og reduserer porene og etterlater huden sunn, frisk og strålende.

Denne rensen er velegnet for normal/kombinert hud.

Det gjør produktet:
Skummende rens som forbereder huden på å absorbere alle fordelene fra påfølgende hudpleie. Etterlater huden frisk, ren og myk. Inneholder blåalger som beroliger huden og sink som gir huden komfort.
Perfectly Clean-kolleksjonen: Estée Lauder's beskyttede renseteknologi kombineres med naturlige, hudvennlige planter og mineraler og sikrer en dyp, men skånsom rens. Testet av hudleger. Testet av øyeleger. Brukes morgen og kveld som daglig rens. Masseres lett inn i våt hud før du skyller av. Som rensemaske, brukes to ganger ukentlig eller etter behov. Masseres over våt hud. Vent 3 minutter og skyll av. Unngå øyepartiet. Kan kombineres med andre masker for å tilfredsstille behovene til nettopp din hud.
Perfectly Clean Foam Cleanser
Estée Lauder
Perfectly Clean Foam Cleanser
419 NOK
30 dagers returrett
Loading...