Størrelse: 50 ML

Rabanne

One Million Eau de Toilette 50 ML

999 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
1 million av Paco Rabanne er en maskulin Eau de Toilette med raffinerte og kraftige noter av ekte skinn, sitrus og roser.

Denne parfymen for menn er blant de mest populære Parfymer for menn, og gir 1 million en ikonisk status over hele verden.
1 million adresserer den modige og maskuline mannen som tør å stå alene.
Duften er provoserende og spennende, og etterlater et sterkt inntrykk og bryter med dagens standarder for klassisk parfymeri. 1 million er en hyllest til å være din egen – hvordan ellers ville du være en million blant millioner?
Paco Rabannes populære Parfymer for menn er dedikert til herrer med uovertruffen smak som elsker eksepsjonelle ingredienser av høy kvalitet. Den komplekse duftkomposisjonen består av saftige mandariner, krydret kanal og ekte skinn, noe som gir 1 million en kontrasterende signatur som er både oppløftende og dyp.

Denne duften varer lenge og varer hele dagen.
Toppnoter: Mandarin og peppermynteHjertenoter: Rose Absolue & CinnamonBase bemerker: BRUK AV lær og rav: Spray lett på huden etter behov, helst der du skal pulsere (f.eks. håndledd, hals, albueledd og knestøtter) PRODUKTSPESIFIKASJONER: - En Eau de Toilette kan brukes daglig - Inneholder 8-12% duftkonsentrater - Gir et subtilt duftspor TIPS: Duften forsterkes og utvides når ett eller flere produkter i samme serie brukes, f.eks. en deodorantSpray som sprayes sjenerøst på kroppen eller en Stick som påføres armhulen før Eau de Toilette sprayes på kroppen.
One Million Eau de Toilette 50 ML
Rabanne
One Million Eau de Toilette 50 ML
999 NOK
30 dagers returrett
Loading...