Endeavour
Meat - kniv 20 cm
                    
    
    
        1.549 NOK
    
                
            
            
        
                                    
    
    Opptjen 1549 stjernepoeng med
    Magasin Goodie
    Magasin Goodie
                                
                            
                            accessibility.variation.selection
        
            Størrelse:
            
                20 cm
            
            
        
    
    
                        
                        
                            
                                
                                    Velg størrelse
                                
                            
                        
                    
                    
                Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK som Goodie-medlem.  Les mer
        Levering innen 2-4 virkedager. Les mer
        Forlenget bytterett frem til 24/01-26. Les mer
        
                        Endeavour ®-serien ble designet av kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg. 
Knivens slanke blad gir fri kutting av kjøtt fra benet eller hvis rått så vel som kokt kjøtt må kuttes i tynne strimler. Det er viktig å holde kniven skarp, så husk å bruke jernstål hver gang du trenger den lille kjøkkenkniven.
Kniven er håndlaget og laget av Damaskus stål ved hjelp av gammel japansk damascering teknikk. Knivbladet består av 67 lag med vakkert smeltet stål. Denne «skadende» gir Endeavour ®-bladene sitt karakteristiske utseende og gjør dem ekstremt skarpe og holdbare.
Damascismeteknikken ble en utbredt teknikk under samuraihelgen og ga Seki-sverdmakerne et legendarisk rykte for sitt Damaskus-sverd.
Det vakkert fusjonerte metallet har et håndtak laget av mørkt pakkatre som er ekstremt holdbart.
For å sikre at kniven holder seg skarp, anbefales det at du vasker den for hånd, bruker jernstål regelmessig og oppbevarer kniven der den ikke rister rundt, blant annet kjøkkenutstyr. For eksempel i knivblokken fra Endeavour ®.
                    
                Knivens slanke blad gir fri kutting av kjøtt fra benet eller hvis rått så vel som kokt kjøtt må kuttes i tynne strimler. Det er viktig å holde kniven skarp, så husk å bruke jernstål hver gang du trenger den lille kjøkkenkniven.
Kniven er håndlaget og laget av Damaskus stål ved hjelp av gammel japansk damascering teknikk. Knivbladet består av 67 lag med vakkert smeltet stål. Denne «skadende» gir Endeavour ®-bladene sitt karakteristiske utseende og gjør dem ekstremt skarpe og holdbare.
Damascismeteknikken ble en utbredt teknikk under samuraihelgen og ga Seki-sverdmakerne et legendarisk rykte for sitt Damaskus-sverd.
Det vakkert fusjonerte metallet har et håndtak laget av mørkt pakkatre som er ekstremt holdbart.
For å sikre at kniven holder seg skarp, anbefales det at du vasker den for hånd, bruker jernstål regelmessig og oppbevarer kniven der den ikke rister rundt, blant annet kjøkkenutstyr. For eksempel i knivblokken fra Endeavour ®.
                        
                            
    
                        
                        
                            
                                
                                    Lagt til i kurven
                                
                            
                        
                    
                    
                Vil du se mer Endeavour?
Populære boligkategorier
Populære boligmerker
- Royal Copenhagen
- Georg Jensen
- Kay Bojesen
- Nespresso
- House Doctor
- Bang & Olufsen
- Bjørn Wiinblad
- Alfi
- Le Creuset
- Kähler
- ferm LIVING
- Hoptimist
- Nespresso
- Meraki
- Broste Copenhagen
- Eva Trio
- Ib Laursen
- Sirius
- Eva Solo
- HAY
- Stelton
- Spiegelau
- Fritz Hansen
- Kitchenaid
- Frederik Bagger
- Bloomingville
- Lyngby Porcelæn
- Normann Copenhagen
- Marimekko
- Bodum
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    
