Logg inn
farge: 0008

Leander

Matty puslepude, Sage green

1.499 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Så enkelt og likevel unikt. Med Leander Matty skiftepute setter den helt nye standarden det moderne skiftestedet. Den unike skifteputen gjør det enkelt og trygt å bytte barn. Puten er laget av det mykeste PUR-Skum et unikt materiale, som er et av de nærmeste vi kommer for å etterligne følelsen av Hud. I tillegg tilpasser overflaten seg raskt romtemperaturen, noe som gjør det behagelig for barnet ditt å ligge på puten.

Det prisbelønte Design ethar et moderne idiom som vil ta ethvert skiftende rom til nye høyder.
Den støpte Leander Matty-skiftputen er utrolig holdbar. Den har ingen sømmer eller sprekker der smuss og bakterier kan gjemme seg. Dette betyr at skiftputen er hygienisk selv etter flere års daglig bruk. Den vannavstøtende overflaten er enkel å rengjøre og kan også desinfiseres.

Puten har en stabil og sklisikker base for å sikre at puten er stabil. Derfor kan du enkelt plassere den på for eksempel en kommode, et bord eller gulvet. De små gummiføttene sikrer ventilasjon slik at overflaten under skifteputen ikke blir fuktig og etterlater merker.

Matty puslespillpute er testet og sertifisert i henhold til den europeiske standarden for barnesikkerhet og farlige stoffer. I tillegg har Matty oppnådd den anerkjente TÜV SÜD-sikkerhetssertifiseringen. TÜV SÜD er et anerkjent internasjonalt testinstitutt innen sertifisert produktsikkerhetstesting – globalt.
Matty puslepude, Sage green
Leander
Matty puslepude, Sage green
1.499 NOK
30 dagers returrett
Loading...