KJEMPETILBUD
30-50% utvalgte skjønnhetsfavoritter
20% på masse skjønnhet
YSL, Sensai, TOM FORD og mange flere
25% på utvalgte merker
Biotherm, Lancôme, Clarins og mange flere
Størrelse: 250.0ml

Redken

Hydrating Curl Cream

Goodie-pris
261,75 NOK
Normalpris
349 NOK

Goodie-pris gjelder kun Goodie-medlemmer

Goodie-pris gjelder kun Goodie-medlemmer

Utsolgt
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK som Goodie-medlem. Les mer
Levering innen 2-4 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Redken's Hydrating Curl Cream gir umiddelbar definisjon og fuktighet til dine krøller og mye krøller, og krøller med 72 timers fuktighetsbeskyttelse som gjør håret mer håndterbart, spenstig og fri for krus. Formulert med squalane og jojobaolje for å fuktiggjøre og ivareta ditt naturlige krøllmønster, og varmebeskyttelse opp til 230 grader*. Denne kremen for krøller løsner enkelt floker uten å etterlate synlige rester i håret når det er tørt.

Fremgangsmåte: Ta en mengde i håndflaten, gni hendene sammen, og påfør deretter jevnt i seksjoner gjennom fuktet (håndkletørket) hår hvor du jobber gjennom til endene. Profesjonelt tips: Tvist håret for å forsterke det naturlige mønsteret, eller style som ønsket.

1218408RK - INGREDIENTS: AQUA / WATER CETEARYL ALCOHOL GLYCERIN BEHENTRIMONIUM CHLORIDE PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2 TOCOPHERYL ACETATE CAMELINA SATIVA SEED OIL PHENOXYETHANOL CETYL ESTERS SODIUM BICARBONATE ISOPROPYL ALCOHOL PARFUM / FRAGRANCE POLYQUATERNIUM-4 PECTIN SQUALANE SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / JOJOBA SEED OIL SUCROSE HEXYL CINNAMAL LIMONENE ALPHA-ISOMETHYL IONONE CITRONELLOL GERANIOL BENZYL ALCOHOL LINALOOL TOCOPHEROL HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT / ROSEMARY LEAF EXTRACT (F.I.L. Z70031765/1).
Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Hydrating Curl Cream
Redken
Hydrating Curl Cream
261,75 NOK
349 NOK
Utsolgt
Åpent kjøp i 30 dager
Loading... >