Logg inn
farge: Lyserød

Scoot & Ride

HIGHWAYKICK 1 - ROSE

1.499 NOK
HIGHWAYKICK 1 - ROSE
Scoot & Ride
HIGHWAYKICK 1 - ROSE
1.499 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Scoot and Ride Highwaykick 1 er et praktisk og morsomt 2-i-1 barnekjøretøy som enkelt kan justeres etter hvert som barnet vokser. Kjøretøyet forvandles fra den kuleste lille scooteren til en smart scooter med kule detaljer.



Highwaykick 1 fra Scoot and Ride er derfor den perfekte følgesvenn for barn i alderen 1-5 år som ønsker å utforske verden med et smart kjøretøy som følger dem gjennom hele oppdragelsen.



Scoot og Ride Highway Kick 1 er utviklet med et spesielt fokus på kvalitet, funksjonalitetsstabilitet og sikkerhet, slik at du kan la barnet rulle bort med ro i sjelen.



Scoot og Ride Highwaykick 1 kan endres fra en scooter til en scooter når barnet ditt vokser, og derfor kan barnet ditt nyte scooteren fra en alder av en.



Highwaykick 1 fra Scoot and Ride er designet med en patentert sikkerhetspute som gir ekstra beskyttelse når sparkesykkelen er i bruk. Elsparkesykkelen roteres ved hjelp av barnets vekt, noe som reduserer risikoen for at kjøretøyet tipper fremover.



Scoot og Ride Highwaykick 1 er også utstyrt med et ekstra bredt sete, noe som gir scooteren ekstra stabilitet når barnet bruker den som en løpesykkel.



Ingen verktøy er nødvendig når du endrer Scoot and Ride Highway Kick 1 fra scooter til scooter og omvendt.



Den nødvendige justeringen er både enkel og rask, slik at barnet ditt alltid kan bruke Scoot og Ride Highway Kick 1 på den foretrukne måten. Scoot og Ride Highwaykick 1 kan justeres i tre høyder med 2,5 cm intervaller, slik at du kan justere setehøyden og kontrollere sparkesykkelen.




FAKTA:

Anbefalt alder: 1-5 år (82-118 cm.)

Brukes som sparkesykkel/sittende: maks. 20 kg (82–96 cm.)

Brukes som sparkesykkel/stående: maks. 50 kg (82–118 cm.)
Loading...