Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 4 ML

M2 Beauté

Eyelash Activating Serum 4 ml.

1.365 NOK
Eyelash Activating Serum 4 ml.
M2 Beauté
Eyelash Activating Serum 4 ml.
1.365 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Se vippene dine bli vakrere hver dag
M2 Beauté sEyelash Activating Serum vil garantert gi deg lengre, fyldigere og mørkere Øyevipper. Det øker antall vippehår, forlenger vekstfasen og øker fargeintensiteten for å gi deg et naturlig utseende med Øyevipper du alltid har drømt om. Eyelash Activating Serum er M2 Beautés «Booster Serum» som gir deg mørke, uttrykksfulle Øyevipper som kan gjøre Mascara nesten overflødig. Det revolusjonerende Eyelash Activating Serum fra M2 Beauté , med sitt svært effektive, innovative aktive ingredienskompleks, fremmer øyenvippevekst og volum med gjennomsnittlig 50 %.
I kombinasjon med en unik blanding av pleiende ingredienser styrker og stimulerer M2 Beautés høyeffektive ingredienskompleks både de aktive og inaktive hårrøttene, og fremmer dokumentert deres naturlige vekst og fylde.
Resultatet: Naturlig vakre, lange, fyldige Øyevipper.

Eyelash Activating Serum er dermatologisk og oftalmologisk testet og godkjent. Hormoner, parabener, silikoner, syntetiske fargestoffer og dufter, PEG-holdige stoffer og dyreforsøk unngås bevisst.

Applikasjon:
EYELASH AKTIVERING Serum kunne ikke være enklere å bruke. Serumet påføres som en vanlig Eyeliner. Påfør Serum én gang om dagen ved røttene til vippekanten på øvre øyelokk – helst om kvelden etter å ha renset øyeområdet. Ett penselstrøk er nok. Husk å rengjøre med et Olje rensemiddel slik at overflaten er fri for unødvendig fett før du bruker vippeserumet. La Serum ettrenge inn i noen minutter før du påfører dine vanlige hudpleieprodukter. De første synlige resultatene vises etter ca 8 uker.

AKTIVE INGREDIENSER
• Activating Complex – stimulerer vippenes naturlige vekst (lengde og fylde) og bidrar til å forsterke fargen.
• Biotin (vitamin B7) – Styrker vippene og forlenger vippenes livssyklus
• Hyaluronsyre – Binder fuktighet og holder vippene sterke, sunne og smidige.
• Prodew 500 - Et avansert kompleks av nøye utvalgte aminosyrer som tilfører og beholder verdifull fuktighet, reparerer og styrker.
• Hydrolysert glykosaminoglykan (GAG) – fukter og styrker elastisiteten, noe som gjør vippene mer fleksible. Virker regenerativ og helbredende.
• Provitamin B5 – Fungerer inflammatorisk, beroligende og regenererende for å bidra til å låse inn fuktighet.
• Arginin – Fungerer stimulerende, nærende og fornyende.

Vi garanterer at alle M2 BEAUTÉ-produkter ikke inneholder hormoner! Den aktive ingrediensen som brukes i EYELASH ACTIVATING Serum er verken et hormon eller et hormonderivat - den kjemiske strukturen til den syntetisk produserte aktive ingrediensen skiller seg betydelig fra den aktive ingrediensen som stammer fra øyemedisin. Derfor kan det ikke samhandle med celler som har de tilsvarende reseptorstrukturene - en trigging av hormonelle reaksjoner er bevist å være helt umulig. Dette er bekreftet i ulike studier av uavhengige institutter, inkludert Bund für Umwelt und Naturschutz Deutschland e.V. (BUND) eller i TOXFOX-studien av hormonaktive stoffer i kosmetiske produkter. Mer informasjon er tilgjengelig her: www.bund.net/chemie/toxfox/kosmetikprodukte
Loading...