Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: Deep blue
Størrelse: ؝38xH56

Hay

DLM-Ø38 x H56-Deep blue high gloss

2.649 NOK
DLM-Ø38 x H56-Deep blue high gloss
Hay
DLM-Ø38 x H56-Deep blue high gloss
2.649 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay DLM-bordet er et praktisk og elegant tillegg til interiørstilen din. Navnet "Ikke forlat meg" gjenspeiler ideen om at dette bordet er designet for å være bærbart og enkelt å bære rundt i hjemmet.

Bordets runde form med en diameter på 38 cm og en høyde på 56 cm skaper en velbalansert struktur. Den kompakte størrelsen gjør den egnet som et sidebord ved sofaen, et nattbord eller til og med som et dekorativt element i andre rom.

DLM-bordet er konstruert av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer stabilitet og holdbarhet. Den lette rammen og det praktiske håndtaket gjør det enkelt å flytte bordet etter behov, noe som gjør det til en allsidig møbelopplevelse.

Bordoverflaten er ideell for å holde drinker, bøker eller dekorative gjenstander. Den litt hevede falden legger til en subtil detalj og fungerer som et praktisk tiltak for å forhindre at små gjenstander ruller av.

Hay DLM-bordet er ikke bare et bord, det er en kombinasjon av smart Design og bærbar funksjonalitet. Den moderne estetiske og sporadiske lekne karakteren gjør det til et morsomt og funksjonelt tillegg til hjemmet ditt.
Loading...