Kjøp 2 og få 20% på mye solkrem, selvbruning & aftersun
Størrelse: 100 ML

MIILD

Cleansing Gel, Gentle & Clarifying 100 ml

340 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Denne Gel er en dyp renseGel med lindrende og pleiende egenskaper. Den er flott for deg med kombinasjon, fet og utsatt for urenheter. Den etterlater huden ren og smidig. Den kan brukes både som øyesminke og sminkefjerner.Hva får du med Cleansing Gel?

Cleasing Gel er en dyprensende Gel med milde rensemidler som skånsomt rengjør Hud din. Den inneholder pleiende ingredienser som aloe vera og hveteprotein.Hvordan skal produktet brukes?

Du kan enten velge å pumpe 1-2 pumper for hånd, blande med litt vann, for å aktivere vaskemidlene, slik at det begynner å skumme og deretter påføre det på ansiktet og kjøre renseproduktet rundt i små sirkulære bevegelser til Hud din er renset. Vi anbefaler at du gjentar dette slik at du renser Hud din to ganger totalt.

Du kan også ta 1-2 pumper direkte på huden og fordele renseproduktet i sirkulære bevegelser og deretter påføre vann. Når produktet kommer i kontakt med vann, aktiveres vaskemidlene og begynner å skumme. Vi anbefaler at du gjentar dette slik at du renser Hud din to ganger totalt.
Et lite tips

Vi anbefaler å bruke en fuktig vaskeklut for å fjerne rengjøringen for å unngå for mye vannsøl.Fordeler

- Fjerner Sminke samtidig som den inneholder aloe vera-ekstrakt og andre fuktighetskremer for å redusere Hud etter bruk- Inneholder sheasmør for å opprettholde fuktighet og elastisitet i hudenViktige ingredienser

-Inneholder glyserin og andre fuktighetskremer for å opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse etter bruk

-Inneholder betain for å opprettholde hudens naturlige kollagen
Du vil elske å vite at...

Dette produktet er vegansk.

64 % av ingrediensene er økologisk dyrketINCI


ALOE BARBADENSIS BLADEKSTRAKT* (ALOE VERA-EKSTRAKT), VANN, GLYSERIN, KOKOGLUKOSID, BETAIN, NATRIUMKOKOSULFAT, XANTANGUMMI, HYDROLYSERT HVETEPROTEIN, NATRIUMLEVULINAT, SAKKARIDISOMERAT, LEVULINSYRE, SITRONSYRE, NATRIUMCITRAT, KALIUMSORBAT, NATRIUMBENZOAT*Ingredienser som er økologisk dyrket.

99 % av det totale produktet er av naturlig opprinnelse.

64% av de totale ingrediensene er økologisk dyrket.
COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife til COSMOS-standard
Cleansing Gel, Gentle & Clarifying 100 ml
MIILD
Cleansing Gel, Gentle & Clarifying 100 ml
340 NOK
30 dagers returrett
Loading...