Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: Black
Størrelse: Ø45 x H49

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H49-Black water-

3.299 NOK
Bella Coffee-Ø45 x H49-Black water-
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H49-Black water-
3.299 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Skap et sentralt fokuspunkt i hjemmet ditt med Hay Bella Coffee Table – et møbel som kombinerer estetikk, funksjonalitet og subtil eleganse.

Bella Coffee Table er designet med omhu for detaljer og en moderne tilnærming til interiørdesign. Dette salongbordet har en rund form og mål Ø45 x H49, og gir en perfekt balanse mellom Pudder/Foundation størrelse og imponerende utseende.

Bella kaffebord er laget av materialer av høy kvalitet og utstråler en følelse av soliditet og holdbarhet. Den solide trekonstruksjonen gir stabilitet, mens den skånsomme kurven på kantene av bordet og den vakkert utformede overflaten gir et snev av finesse.

Bella Coffee Table er ikke bare et funksjonelt møbel, men også et visuelt tiltalende element i interiørdesignet ditt. Den åpne basen tilbyr ikke bare et elegant designelement, men også praktisk lagringsplass for magasiner, bøker eller dekorative gjenstander.

Med mål Ø45 x H49 passer dette salongbordet perfekt inn i en rekke interiørstiler, fra moderne og minimalistisk til mer klassisk. Opplev skjønnheten i enkelhet og funksjonalitet med Hay Bella kaffebord som vil forvandle stuen eller stuen din til et stilig og innbydende rom.
Loading...