farge: White
Størrelse: Ø45 x H39

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H39-White water-

3.299 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Bella Coffee Table er et sjarmerende møbel som kombinerer enkel eleganse med funksjonalitet. Dette salongbordet er designet med omhu for detaljer, og gir hjemmet ditt et snev av moderne stil.

Med en rund form og dimensjoner på 45 cm i diameter og en høyde på 39 cm, er dette salongbordet den perfekte størrelsen for å være det sentrale elementet i stuen eller loungearrangementet ditt. Den kompakte størrelsen gjør den også egnet som et sidebord eller dekorativt element i andre rom.

Bella kaffebord er laget av materialer av høy kvalitet, noe som garanterer holdbarhet og stabilitet. Den solide trekonstruksjonen kombinert med det elegante Design etskaper et tidløst utseende som passer inn i forskjellige interiørstiler.

Bordoverflaten er ideell for å vise dekorative gjenstander, arrangere magasiner eller til og med servere forfriskninger, mens den lave høyden gir en innbydende og avslappet atmosfære i rommet.

Hay Bella Coffee Table er ikke bare et møbel, det er en investering i stil og funksjonalitet. Med sin enkle og moderne estetikk vil dette salongbordet forvandle stuen din og gi hjemmet ditt et snev av skjønnhet.
Bella Coffee-Ø45 x H39-White water-
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H39-White water-
3.299 NOK
30 dagers returrett
Loading...