Logg inn
HIPP HURRA
Finn din dress & blazere for 17. mai
farge: Sort
Størrelse: ONE SIZE

Asivik

Asivik X-30 rygsæk 30 ltr. - C0

930 NOK
Asivik X-30 rygsæk 30 ltr. - C0
Asivik
Asivik X-30 rygsæk 30 ltr. - C0
930 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer


Asivik X-30 ryggsekk er en superlett ryggsekk laget for deg som liker fart og full bevegelighet. Ryggsekken er perfekt for fullt trykte eventyrløp for en helgetur der du bare trenger å ta med deg de viktigste tingene, og du trenger ikke teltet eller bare hverdagen som en god ekstra velpassende ryggsekk med ekstra plass til bøker og shopping.

X-30 er et dråpeformet Design som sikrer at den sitter komfortabelt på baksiden og gir deg ekstra bevegelsesfrihet. 

Den har et stort hovedrom som lukkes med en U-formet glidelås, slik at du kan få en rask og enkel oversikt over innholdet. På sidene er to tøyelige vannflaskelommer som også enkelt kan brukes til et hattesett med hansker eller noe annet du trenger for å komme raskt. Foran er det en stor elastisk lomme som er genial for regntøy i jersey eller sykkelhjelm. På hoftestroppen er det to ekstra små lommer med glidelås for energibarer eller noe annet du vil kunne komme til når du er i bevegelse.

I hovedrommet er det en innvendig nettinglomme med glidelås for f.eks. lommebok eller nøkler og en lomme for et drikkesystem hvis du er på farten eller for din bærbare datamaskin hvis du bruker ryggsekken til daglig bruk.

Legg merke til detaljene med det sølvgrå innerstoffet som sikrer at småtingene dine ikke bare forsvinner inn i et svart hull når du pakker posen.

Det justerbare hoftebeltet holder vesken så nær Kropp som mulig. Samtidig sikrer det svært pustende korsryggpanelet i netting komfort hele dagen.

X-30 har reflekterende detaljer for ekstra synlighet hvis du kjører eller går på en mørk vei i skumringen eller tidlig om morgenen.

Ryggsekken er laget av slitesterk ripstop nylon. For å gjøre det ytre materialet ekstra vannavstøtende, har det fått en vannavvisende behandling som er helt fri for endokrine forstyrrende fluorkarboner som ellers brukes i de aller fleste vannavstøtende behandlinger.

Tips: Du kan investere i et Asivik regntrekk for X-30 ryggsekken din. Da er du sikker på at du bytter klær etc. er tørre og gode uansett vær.

Loading...