Logg inn
HIPP HURRA
Finn din dress & blazere for 17. mai
farge: Blå

Asivik

Asivik Rain regnjakke, herre Dark Blue

1.400 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

 Asivik regnjakke får deg kledd ordentlig for det noen ganger skiftende danske været, slik at du ikke trenger å utsette skogs- eller sykkelturen bare fordi det regner

 Jakka er helt vanntett og pustende. Den har en litt børstet overflate som gjør den mykere og mer stofflignende, slik at den faktisk også kan brukes som en vindjakke på en grå dag når byggherrene truer. 

 Du kan derfor nøye deg med en regnjakke som en praktisk overgangsjakke for høst og tidlig på våren, der været kan tilby litt av alt. 

 Asivik Rain er laget av resirkulert polyester og utstyrt med Ureamax-membran som gjør den helt regntett samtidig som jakken kan puste. Den er internt utstyrt med et polyesterspritnett. Men i ermene er det et glatt nylonfôr som gjør det betydelig lettere å gjennombore jakken uten at skjortehylsene eller noe annet setter seg Fast og trekkes opp.

 For å gjøre det ytre materialet ekstra vannavstøtende, har det fått en vannavvisende behandling som er helt fri for endokrine forstyrrende fluorkarboner som ellers brukes i de aller fleste vannavstøtende behandlinger.

 Dapsen er utstyrt med plass og kan justeres slik at du kan snu hodet uten å miste synet. Den har også et lite stivnet visir slik at du ikke får vann i øynene dine, noe som er ekstra praktisk hvis du bruker briller!

 Ringene er lange nok til at du kan kjøre med jakken, og det er borrelåsjustering i mansjetten slik at du enkelt kan justere dem og holde vind og vann ute.

 De to lommene med glidelås er gode å varme hendene inn og romslige nok til å kunne brukes til telefon med lommeboknøkler og andre nødvendigheter.

 glidelåsen har både angrep og fall, slik at vind og vann ikke kommer inn. 

  Jacket er skåret asymmetrisk slik at den er litt lengre bak og kan brekkes inn. Dette sikrer bedre bevegelighet av lårene når du går og sykler, samtidig som du sikrer at du ikke skiller deg i midten når du sitter på sykkelen eller sitter i skogen.


Asivik Rain regnjakke, herre Dark Blue
Asivik
Asivik Rain regnjakke, herre Dark Blue
1.400 NOK
30 dagers returrett
Loading...