Logg inn
HIPP HURRA
Finn din dress & blazere for 17. mai
farge: Blå

Asivik

Asivik Explorer Merino Pants, herre

1.090 NOK
Asivik Explorer Merino Pants, herre
Asivik
Asivik Explorer Merino Pants, herre
1.090 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Asivik Explorer-serien er det varmeste ullundertøyet vi noensinne har produsert. Serien har produkter av beste kvalitet som alltid holder deg varm og tørr selv når temperaturen er flere grader under frysepunktet.

Vi har laget Explorer-serien for de som nekter å klappe tennene på leirturen i de danske vintermånedene, den kalde fjellturen i Norden eller gjøre stillestående aktiviteter som jakt og fiske.

Vi anbefaler også Explorer-serien ripefri og supermyk merinoull for å bite kalde vinterdager når pendlingen på jernhesten eller venter på bussen kan virke utrolig kald.

Merinoull er et 100 % naturlig materiale som har høy isolasjonskapasitet og unike fukttransporterende egenskaper som holder deg både varm og tørr. Videre sikrer den naturlig høye mengden lanolin i merinoull at stinkende bakterier ikke trives i ullfibre.

Siden 1987 har Asivik vært speidersportmerket. Asivik er utviklet for å løse oppgaver i det danske og nordiske friluftslivet der det skiftende tøffe klimaet stiller store krav. Hvert produkt er skapt fra bunnen av av erfarne utendørsfolk som er i naturen selv.

Loading...