Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 15 ML

Clinique

All About Eyes eye cream - Rich

439 NOK
All About Eyes eye cream - Rich
Clinique
All About Eyes eye cream - Rich
439 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Clinique All About Eyes Rich Eye Cream er en svært fuktighetsgivende øyekrem som effektivt motvirker trøtte, hovne øyne. Øyekremen er utviklet med en rik formel som beroliger huden med intense mengder fuktighet. Samtidig styrker den også hudens fuktbarriere, slik at den blir mer motstandsdyktig mot daglige påvirkninger. Denne øyekremen hjelper også med å redusere synligheten av poser, skygger og mørke ringer under øynene, samt fine linjer, og du vil oppleve en effekt både øyeblikkelig og over tid.

Hvem passer produktet for?
Velegnet for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.

Dette gjør produktet:
Denne øyekremen er skapt for å redusere hevelser og tilføre lindrende fuktighet til det sarte øyeområdet. I tillegg til å bekjempe hevelser styrker den også hudens fuktbarriere for å beskytte mot skadelige miljøpåvirkninger som kan forårsake tidlig aldring og irritasjon. Formelen er nøye testet av øyeleger for å sikre sikkerhet og effektivitet, slik at du kan være trygg på å bruke den rundt øynene.

Dermatologisk guidede løsninger.
Allergitestet.
100% parfymefri. Brukes to ganger daglig, morgen og kveld. Forbered huden for optimalt resultat med din 3-trinn hudpleierutine. Bruk ringfingeren til å påføre små mengder rundt hele øyeområdet med lette klapp.
Loading...