farge: Toffee
Størrelse: L40xW40xH44

Hay

Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-T

2.549 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Tray Table M representerer den perfekte kombinasjonen av enkel eleganse og praktisk funksjonalitet. Dette allsidige bordet er designet med omhu og fokus på detaljer, og gir et moderne preg til enhver interiørstil.

Brettbord M har en firkantet form og moderat størrelse, og passer enkelt inn i forskjellige rom. Målingene, vanligvis rundt L40xW40xH44, skaper en harmonisk balanse mellom Pudder/Foundation Design og imponerende brukervennlighet.

Bordet er utstyrt med en flat og romslig overflate som gjør det ideelt for å holde drinker, bøker eller dekorative gjenstander. Den litt hevede kanten forhindrer at gjenstander glir av bordet, og kombinerer stil med praktisk.

Hay Tray Table M er konstruert av kvalitetsmaterialer, noe som garanterer en holdbar og pålitelig struktur. Den lette rammen gjør det enkelt å flytte bordet rundt etter behov, og det minimalistiske Design etsikrer at det passer inn i forskjellige interiørdesignkonsepter.

Enten det brukes som et smart sidebord, et praktisk nattbord eller en dekorativ aksent i stuen, vil Hay Tray Table M gi hjemmet ditt et snev av moderne eleganse og praktisk funksjonalitet.
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-T
Hay
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-T
2.549 NOK
30 dagers returrett
Loading...