Georg Jensen
40% på Bernadotte Bestikksett 24 deler. Kjøp her
farge: Peppermint green
Størrelse: L40xW40xH44

Hay

Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-P

2.549 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Tray Table M er en vakkert designet og allsidig møbelopplevelse som kombinerer estetikk og funksjonalitet på en unik måte. Med dimensjonene L40xW40xH44, er dette bordet perfekt dimensjonert for å gi et snev av eleganse og praktiskhet til ethvert rom i hjemmet ditt.

Den firkantede formen og den kompakte størrelsen gjør den til et allsidig tillegg til interiørstilen din. Dimensjonene L40xW40xH44 skaper en balansert ramme som gjør dette bordet ideelt som et sidebord, nattbord eller som en dekorativ aksent i stuen.

Brettbord M er nøye konstruert og kjent for sin holdbarhet og kvalitet. Bordflaten er flat og romslig, perfekt for å holde drinker, bøker eller dekorative gjenstander. Den litt hevede falden gir ikke bare et stilig preg, men fungerer også som en praktisk hindring for å forhindre at gjenstander glir av bordet.

Den minimalistiske Design enog de rene linjene gjør Tray Table M allsidig og enkel å integrere i ulike interiørdesignkonsepter. Den lette rammen gjør det også enkelt å flytte bordet rundt etter behov.

Enten du bruker den som et praktisk sidebord, nattbord eller som en allsidig aksent, vil Hay Tray Table M L40xW40xH44 tilføre subtil eleganse og en følelse av moderne funksjonalitet til interiøret ditt.
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-P
Hay
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-P
2.549 NOK
30 dagers returrett
Loading...