Georg Jensen
40% på Bernadotte Bestikksett 24 deler. Kjøp her
farge: Deep blue
Størrelse: L40xW40xH44

Hay

Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-D

2.549 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Tray Table M representerer den ideelle kombinasjonen av funksjonalitet og elegant Design. Dette allsidige bordet er designet med omhu og fokus på detaljer, og gir hjemmet ditt stil og praktiske egenskaper.

Med sine moderate dimensjoner, vanligvis rundt L40xW40xH44, tilbyr brettbordet M en passende størrelse for å passe inn i forskjellige rom og interiørstiler. Den firkantede formen og den kompakte størrelsen gjør dette bordet egnet som et sidebord, nattbord eller som en dekorativ aksent.

Bordoverflaten er designet med tanke på funksjonalitet. Den flate og romslige toppen fungerer som det ideelle stedet for oppbevaring av drikke, bøker eller dekorative gjenstander. Den litt hevede kanten gir ikke bare et estetisk preg, men bidrar også til å forhindre at små gjenstander ruller av bordet.

Tray Table M er kjent for sin enkle og moderne estetikk. Den minimalistiske Design enog de rene linjene passer godt inn i ulike interiørdesignkonsepter, og den lette rammen gjør det enkelt å flytte bordet rundt etter behov.

Enten det brukes som et sidebord ved sofaen, et ekstra bord på soverommet eller som et praktisk element i stuen, vil Hay Tray Table M legge til subtil eleganse og en følelse av moderne funksjonalitet til interiøret ditt.
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-D
Hay
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-D
2.549 NOK
30 dagers returrett
Loading...