SLUTTER I DAG
Siste sjanse for 20-50% på en masse til boligen
farge: Chocolate
Størrelse: L40xW40xH44

Hay

Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-C

Goodie-pris
2.039,20 NOK
Normal pris
2.549 NOK

Goodie-pris gjelder kun Goodie-medlemmer

Goodie-pris gjelder kun Goodie-medlemmer

Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Tray Table M kombinerer smart funksjonalitet med et elegant og moderne Design. Med dimensjonene L40xW40xH44, gir dette bordet et snev av stil til hjemmet ditt samtidig som det opprettholder det praktiske.

Bordet har en firkantet form som måler 40 cm i lengde og bredde og 44 cm i høyde, noe som gjør det allsidig og enkelt å integrere i forskjellige rom. Den kompakte størrelsen gjør den egnet som et sidebord, et nattbord eller som et ekstra bord i stuen.

Med sin flate, rene overflate, fungerer Tray Table M som det ideelle stedet å holde drinker, bøker eller dekorative gjenstander. Den litt hevede kanten gir et subtilt preg mens praktisk funksjonalitet ved å hindre at små gjenstander ruller av bordet.

Den minimalistiske Design enog de rene linjene på bordet passer godt sammen med en moderne interiørstil, og den allsidige karakteren gjør det enkelt å tilpasse seg ulike interiørdesignkonsepter.

Hay Tray Table M er konstruert av materialer av høy kvalitet, noe som garanterer holdbarhet og langvarig bruk. Den lette rammen gjør det enkelt å flytte bordet rundt etter behov.

Enten det brukes som et praktisk sidebord, nattbord eller som en dekorativ aksent i stuen, vil Hay Tray Table M bringe både stil og funksjon inn i hjemmet ditt.
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-C
Hay
Tray Table-Medium L40 x W40 x H44-C
2.039,20 NOK
2.549 NOK
30 dagers returrett
Loading...