Georg Jensen
40% på Bernadotte Bestikksett 24 deler. Kjøp her
farge: Warm grey
Størrelse: L40 x W60 x H54

Hay

Tray Table-Large L40 x W60 x H54-Wa

2.899 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Introduser en harmonisk kombinasjon av funksjonalitet og moderne Design med Hay Tray Table L. Dette allsidige og stilige bordet er laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, noe som gjør det til et elegant tillegg til enhver interiørstil.

Brettbord L har dimensjonene L40 x W60 x H54 som skaper en velbalansert ramme. Med en lengde på 40 cm og en bredde på 60 cm, tilbyr dette bordet nok plass til dine behov, enten det brukes som et salongbord, sidebord eller som et dekorativt element i rommet.

Bordet er utstyrt med et praktisk brett som legger til et lag med funksjonalitet. Brettet er ideelt for å holde oversikt over små gjenstander eller for å servere snacks og drikkevarer. Denne praktiske funksjonen, kombinert med den elegante Designen , gjør Tray Table L til et allsidig og nyttig tillegg til hjemmet ditt.

Hay er kjent for sitt fokus på kvalitet, og Tray Table L er intet unntak. Den er laget av slitesterke materialer for langvarig bruk og lykke. Den glatte overflaten gjør den enkel å rengjøre, mens det minimalistiske utseendet gjør den kompatibel med forskjellige interiørstiler.

Opplev den perfekte fusjonen av form og funksjon med Hay Tray Table L. Enten det brukes til å utfylle stuen din eller for å tilføre et snev av eleganse til ethvert rom, vil dette bordet være et stilig og praktisk valg.
Tray Table-Large L40 x W60 x H54-Wa
Hay
Tray Table-Large L40 x W60 x H54-Wa
2.899 NOK
30 dagers returrett
Loading...