farge: Toffee
Størrelse: L40 x W60 x H54

Hay

Tray Table-Large L40 x W60 x H54-To

2.899 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Tray Table L er et vakkert og allsidig møbel som kombinerer funksjonalitet med moderne designprinsipper. Dette bordet tilbyr ikke bare en romslig overflate, men også et stilig utseende som kan berike enhver innredning.

Bordets rektangulære form og dimensjonene L40 x W60 x H54 skaper en harmonisk balanse mellom kompakte dimensjoner og imponerende funksjonalitet. Denne størrelsen gjør den ideell som et sentralt kaffebord, et nattbord eller som et dekorativt element i stuen din.

Brettbord L er konstruert av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer holdbarhet og langvarig bruk. Den lette rammen og det slanke benet gir bordet et moderne og luftig preg. Den flate, romslige toppen er ideell for oppbevaring av drikke, bøker eller dekorative gjenstander.

Den minimalistiske Design enog de rene linjene på bordet passer godt inn i moderne interiørstiler, og den litt hevede kanten på bordet gir ikke bare et elegant preg, men tjener også en praktisk funksjon ved å forhindre at små gjenstander ruller av.

Hay Tray Table L er ikke bare et møbel; det er en investering i både stil og funksjonalitet. Uansett hvordan du velger å bruke den, vil dette bordet bringe en følelse av moderne eleganse inn i hjemmet ditt.
Tray Table-Large L40 x W60 x H54-To
Hay
Tray Table-Large L40 x W60 x H54-To
2.899 NOK
30 dagers returrett
Loading...