farge: Chocolate
Størrelse: L60 x W60 x H39

Hay

Tray Table-Coffee L60 x W60 x H39-C

3.049 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Tray Table Coffee er en vakker manifestasjon av enkle linjer og moderne designelementer. Dette salongbordet er designet for å bringe tidløs eleganse til hjemmet ditt samtidig som det leverer praktisk.

Bordets firkantede form og dimensjoner på L60 x W60 x H39 skaper en harmonisk balanse mellom romslighet og en Pudder/Foundation struktur. Denne størrelsen gjør den egnet som et sentralt kaffebord, et dekorativt element i stuen eller som et allsidig møbel i andre områder av hjemmet ditt.

Brettbord Kaffekonstruksjonen er solid og pålitelig, noe som sikrer stabilitet og holdbarhet. Den flate toppen fungerer som en ideell overflate for å arrangere magasiner, vise dekorative gjenstander eller servere forfriskninger. Den litt hevede falden gir en subtil detalj og bidrar til å forhindre at små gjenstander ruller av bordet.

Den minimalistiske Design enog de rene linjene på bordet passer godt sammen med moderne interiørstiler. Den lette rammen og den godt proporsjonerte størrelsen gjør den enkel å integrere i ulike interiørdesignkonsepter, og den kan enkelt tilpasses din personlige smak.

Hay Tray Table Coffee er ikke bare et praktisk møbel; det er også et kunstnerisk tillegg til interiøret ditt, og fremhever Hays forpliktelse til å kombinere estetikk med funksjonalitet.
Tray Table-Coffee L60 x W60 x H39-C
Hay
Tray Table-Coffee L60 x W60 x H39-C
3.049 NOK
30 dagers returrett
Loading...