Logg inn
farge: Off-white
Størrelse: ONE SIZE

ferm LIVING

The World Pouf - Off-white

1.949 NOK
The World Pouf - Off-white
ferm LIVING
The World Pouf - Off-white
1.949 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Legg til et snev av globetrotter-stil til barnerommet til den lille eventyreren din med The World Pouf fra ferm LIVING . Denne sjarmerende og fargerike puten er ikke bare et komfortabelt sitteområde, men også et lærerikt og inspirerende tillegg til alle barns lekne univers.

World Pouf er designet med tanke på barns fantasi. Det pulserende verdenskartmønsteret vekker nysgjerrighet og åpner opp samtaler om forskjellige land og kulturer. Fargene er nøye utvalgt for å gi barna festlig og positiv energi, og det myke stoffet gjør det behagelig for de små å sitte, lene seg tilbake eller slappe av.

Denne allsidige puffen er det perfekte møbelet til et barnerom. Bruk det som et morsomt og komfortabelt sete for lesetid, som et ekstra sete for lekeavtaler eller som en leken detalj som bringer verden inn i barnets eget rom. World Pouf er lett å flytte rundt, noe som gjør det enkelt for barna å lage sin egen lille oase av eventyr.

Ferm LIVING er kjent for sitt engasjement for bærekraft og kvalitet, og The World Pouf er intet unntak. Materialene er barnevennlige og holdbare, så denne puffen er ikke bare et festlig designelement, men også en pålitelig følgesvenn i barnets daglige eventyr.

Berik barnets verden med The World Pouf fra ferm LIVING – en leken og lærerik pute som bringer glede, komfort og globetrotterstemning til alle barnerom.
Loading...