For alle som ønsker å forstå mer om kaffe og dens fantastiske nyanser og muligheter, er dette boken å ha.Kaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn det er i dag. Kaffeprodusenter har tilgang til flere varianter og teknikker enn noen gang før, og vi som forbrukere kan dele denne ekspertisen for å sikre at kaffen vi drikker er den beste vi kan finne. Hvor kaffe kommer fra, hvordan den ble høstet, stekeprosessen og vannet som brukes til å lage bryggen, er bare noen av faktorene som påvirker smaken av det vi drikker. Champion barista og kaffeekspert James Hoffmann undersøker disse nøkkelfaktorene, ser på varianter av kaffe, påvirkning av terroir, hvordan det høstes og behandles, brennemetodene som brukes, gjennom til måten bønnene brygges på. Underveis lærer vi om alt fra utviklingen av espressomaskinen, til hvorfor styrkeguider på supermarkedkaffe egentlig ikke er gode nyheter. Dette er den første boken som kartlegger kaffeproduksjonen i over 35 land, og omfatter kunnskap som aldri tidligere er publisert utenfor kaffeindustrien.
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.