Logg inn
farge: Sort

Source

Source Gobi sandaler, herre

1.400 NOK
Source Gobi sandaler, herre
Source
Source Gobi sandaler, herre
1.400 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer

Source Gobi er en velpassende tursandal du vil elske å bruke hele veien langs Camino eller andre steder hvor det er varmt og føttene dine ikke vil bli låst inne i sko og støvler.

Gobi har en kraftig torsjonell stiv (kryssstiv) såle som sikrer at du ikke vrir deg rundt hvis du blir litt skjev på en stein. Sålen hjelper deg med å holde balansen selv når du backpacker. Samtidig gir sålen et godt fotfeste på våte overflater, noe som også gjør Gobi til et godt valg for all vannsport.

Sålen er bygget i tre lag. Nederst er skrapen som består av en spesiell gummiblanding som, i kombinasjon med et riktig sklimønster, sikrer at du er godt Fast til våte steiner eller lignende glatte overflater.

For maksimal komfort har Source bygget skrapen som en bolle. Dette har et godt støtdempende EVA-Skum som gir komfortabel sandal selv når du går langt på hardt underlag.

På toppen har Source laget et lite geni i form av et tynt lag EVA-Skum med en svært høy tetthet som toppsåle. Dette sikrer (i motsetning til de fleste konkurrerende merker løsning) en anti-lukt som fungerer som bakterier skitt etc. ikke trenger inn i selve støtdempingen, men sitter på toppsålen og kan derfor enkelt fjernes med en børste og varmt såpevann.

Toppsålen er også utstyrt med små ventilasjonskanaler under foten som gjør sandalen mindre varm å ha på og lar svette og mer komme vekk fra foten.

Unikt for Source sandaler er også X-strap systemet hvor stroppene ikke er sydd sammen som på Gobi lar deg sette stroppene over toast og rundt forfoten uavhengig av hverandre, slik at du kan få sandalen til å sitte perfekt selv om du ikke har en standard fot eller hvis du har to forskjellige størrelser på føttene!

I tillegg følger stroppene i X-strapsystemet de store senene og stabiliserer foten i ujevnt terreng.

Stroppene er laget av polypropylen, som ikke suger vann og har en veldig høy slitestyrke slik at de ikke frynser seg opp. Stroppene på Gobi kommer med ekstra polstring for en komfortabel tursandal som du kan bruke i timevis på rad.

Loading...