Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: Mat hvid
Størrelse: Ø47

Gubi

Semi Pendant - ø47 (Shade: White Semi Matt)

3.999,20 NOK Pris redusert fra 4.999 NOK til
Semi Pendant - ø47 (Shade: White Semi Matt)
Gubi
Semi Pendant - ø47 (Shade: White Semi Matt)
3.999,20 NOK Pris redusert fra 4.999 NOK til
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Gubi Semi Pendant Hang Lamp er kjent for sin enkle, men særegne form som skaper et tidløst utseende. Den matte hvite fargen gir lampen et moderne og rent utseende.

Størrelser og dimensjoner:
Med en diameter på 47 cm har dette anhenget en betydelig størrelse, noe som gjør det egnet som en sentral lyskilde over spisebord, stuer eller andre større rom. Dimensjonene skaper et imponerende og nåværende designelement.

Materialer av høy kvalitet:
Gubi er kjent for å bruke kvalitetsmaterialer, og Semi Pendant Hang Lamp er intet unntak. Lampeskjermen er laget av aluminium for holdbarhet og et lett utseende.

Diffust lys:
Design av lampen er preget av en halvkuleformet skjerm som diffunderer lyset og skaper en myk og behagelig belysning. Dette gjør den egnet for å skape en koselig atmosfære i forskjellige rom.

Fleksibel applikasjon:
Semi Pendant er allsidig og passer godt inn i forskjellige interiørstiler, fra moderne til mer klassiske rom. Lampen kan brukes som et enkelt setningslys eller i en klynge for å skape et mer dramatisk visuelt uttrykk.

Motivikon:
Semi Pendant Hang Lamp er et designikon laget i 1968 av Claus Bonderup og Torsten Thorup. Den tidløse Design enog den særegne formen gjør den til et populært valg innen moderne belysning.

Gubi Semi Pendant Ø47 CM i matt hvit gir eleganse og stil til ethvert rom og er et eksempel på dansk designarv og kreativitet.
Loading...