Mat er livet mitt. Til tross for at jeg er nær 70, er jeg fortsatt på kjøkkenet på Hunan, på gulvet nesten hver dag og gjør prep, jobber wok og snakker med gjester, hvorav de fleste har vært vanlige i årevis. Maten er det eneste som har endret seg, og som endres nesten daglig. Det handler om å få mest mulig ut av ingrediensene. Subtile blandinger av chili og Sichuan pepperkorn presser enorme perle kamskjell til kanten mens den milde salte misoen skjærer gjennom de ømmeste slivers av maismatet kylling. Det er mulig fordi ingrediensene jeg bruker er friske og av feilfri kvalitet. « ÑMr. Peng
Hunan er en landemerkebok som fanger essensen av en unik meny fra en unik karakter. På den legendariske restauranten velger gjestene ikke å bare si hva de ikke spiser og hvor krydret de liker maten sin. Herr Peng gjør da resten, serverer små porsjoner med vekt på å dele mange kurs. Ordrene er håndskrevet og sendes ned til kjøkkenet med en sjakt, og maten reiser opp i en dumbwaiter. Mr. Peng er en fast troende i enkelhet. Blant de 70 må-ha oppskrifter er hans "absurdly deilig" reke dumplings, salat wraps fylt med terninger kylling, "som du bare pop inn i munnen og scrunch," og munn-smelting dobbeltkokt svinekjøtt. Oppskrifter inkluderer dobbel måling
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.