Hvordan lage kaffe utforsker de vitenskapelige prinsippene bak kunsten å lage kaffe, sammen med trinnvise instruksjoner om alle de viktigste metodene, og hvilke bønner, stek og kvern er best for dem. Denne boken dekker også temaer som: Historien om bønnen Kjemisk sammensetning Koffein og decaf Milk Roasting og sliping Maskiner og gadgets ... og mange flere Koffein er den mest konsumerte mind-endrende molekylet i verden. vi kan ikke få nok av det. Hvordan er det at kaffe har et slikt hold? Det er alt i kjemien. den molekylære strukturen av koffein og smaksproduserende fenoler og fett som kan lokkes ut fra bønnen ved steking, sliping og brygging. Å lage god kaffe avhenger av å forstå vitenskapen: hvorfor vann må være ved en viss temperatur, hvordan stek påvirker smaken, og hva som skjer når du legger til krem. Denne boken legger ut de vitenskapeligeprinsippene for den kaffeelskende ikke-forskeren. hold deg til disse, og du vil aldri drikke en vanlig kopp joe igjen.
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.