farge: White
Størrelse: Ø48 x H65

Hay

DLM-Ø48 x H65-White powder coated s

3.149 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay DLM XL (Don't Leave Me XL) er et elegant og allsidig bord designet for å være bærbart mens det er funksjonelt. Med en diameter på 48 cm og en høyde på 65 cm, tilbyr dette bordet en romslig og høy overflate, noe som gjør den egnet for forskjellige formål i hjemmet ditt.

Bordet er konstruert med en solid metallramme for stabilitet og holdbarhet. Den runde formen og minimalistiske Design enskaper et moderne og tidløst uttrykk som passer inn i ulike interiørdesignkonsepter.

DLM XL er utstyrt med et praktisk håndtak øverst, noe som gjør det enkelt å flytte og bære rundt. Dette gjør bordet ideelt som et sidebord ved sofaen, en ekstra overflate for gjester eller til og med som et dekorativt element i ethvert rom.

Den store diameteren og høyere høyden gjør DLM XL til et allsidig valg. Det kan tjene som et sidebord, nattbord eller til og med som en unik erstatning for tradisjonelle kaffebord.

Ikke bare er Hay DLM XL et møbel, det er en praktisk følgesvenn i ditt daglige interiørdesign og en utforskning av smart Design og bærbar funksjonalitet.
DLM-Ø48 x H65-White powder coated s
Hay
DLM-Ø48 x H65-White powder coated s
3.149 NOK
30 dagers returrett
Loading...