SLUTTER I DAG
Siste sjanse for 20-50% på en masse til boligen
farge: Grey
Størrelse: Ø48 x H65

Hay

DLM-Ø48 x H65-Grey powder coated st

Goodie-pris
2.519,20 NOK
Normal pris
3.149 NOK

Goodie-pris gjelder kun Goodie-medlemmer

Goodie-pris gjelder kun Goodie-medlemmer

Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Introduser en unik kombinasjon av funksjonalitet og moderne Design med HAY DLM-bordet. Denne tabellen, også kjent som "Don't Leave Me Table", er ikke bare et praktisk tillegg til hjemmet ditt, men også et stilig uttrykk for moderne estetikk.

DLM-bordet er laget med fokus på allsidighet og mobilitet. Med en diameter på 48 cm og en høyde på 65 cm, tilbyr dette bordet den perfekte balansen mellom kompakte dimensjoner og imponerende funksjonalitet. Den runde formen og høyden gjør den ideell som et sidebord, nattbord eller til og med som et bærbart arbeidsområde.

Bordet er laget av slitesterke materialer, noe som sikrer pålitelighet og langvarig bruk. De rene linjene og minimalistisk Design gjør det enkelt å integrere DLM-bordet i forskjellige interiørstiler. Det bærbare håndtaket lar deg enkelt flytte bordet rundt etter behov.

Den runde brettformen og litt hevet kantdesign gir ikke bare et snev av eleganse, men tjener også en praktisk funksjon ved å forhindre at små gjenstander ruller av bordet. DLM-bordet er tilgjengelig i flere farger, slik at du kan velge det som passer best til din personlige smak og interiørstil.

Enten det brukes som et sidebord ved sofaen, et ekstra bord på soverommet eller som et bærbart arbeidsområde, vil HAY DLM-bordet bringe både stil og funksjonalitet inn i rommet ditt.
DLM-Ø48 x H65-Grey powder coated st
Hay
DLM-Ø48 x H65-Grey powder coated st
2.519,20 NOK
3.149 NOK
30 dagers returrett
Loading...