Georg Jensen
40% på Bernadotte Bestikksett 24 deler. Kjøp her
farge: Grey
Størrelse: Ø38 X H56

Hay

DLM-Ø38 x H56-Grey powder coated st

2.649 NOK
Utsolgt
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay DLM-bordet er mer enn bare et bord; det er en livlig og praktisk følgesvenn til dine daglige aktiviteter. Navnet "Ikke forlat meg" gjenspeiler ideen om at dette bordet er designet for å være bærbart og alltid klar til å følge deg rundt i hjemmet.

Med en enkel sylindrisk form og et praktisk håndtak er DLM-bordet enkelt å flytte og plassere etter behov. Den kompakte størrelsen og bærehåndtaket gjør den ideell som et sidebord ved sofaen, et nattbord på soverommet eller til og med som et ekstra bord i stuen.

Bordet er konstruert av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer stabilitet og holdbarhet. Den flate toppen gir et praktisk sted for din kopp kaffe, bøker eller andre små gjenstander, mens det litt hevede kantdesignet forhindrer at ting ruller av.

DLM-bordet er tilgjengelig i forskjellige farger og utførelser, slik at du kan tilpasse det til din personlige smak og interiørstil. Den moderne og lekne estetikken gjør det til en glede å ha som en allsidig følgesvenn i hjemmet ditt.

Hay DLM-bordet er ikke bare et møbel; det er en utforskning av praktisk Design og letthet som gir en leken og funksjonell dimensjon til interiørdesignet ditt.
DLM-Ø38 x H56-Grey powder coated st
Hay
DLM-Ø38 x H56-Grey powder coated st
2.649 NOK
Utsolgt
30 dagers returrett
Loading...