farge: Cherry red
Størrelse: Ø38 x H56

Hay

DLM-Ø38 x H56-Cherry red high gloss

2.649 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Introduser funksjonalitet og modernitet i hjemmet ditt med Hay DLM (Don't Leave Me) Table, en vakker og allsidig sidebordløsning. Med dimensjonene Ø38xH56 gir dette bordet ikke bare en følelse av stil, men også praktisk bruk til ethvert rom.

DLM-bordet er designet med en enkel og tidløs estetikk som gjør det til det perfekte supplementet til moderne interiørstiler. Bordets runde form med en diameter på 38 cm og en høyde på 58 cm skaper en harmonisk balanse mellom eleganse og funksjonalitet.

Den unike egenskapen til DLM-bordet er bærehåndtaket, noe som gjør det ekstremt enkelt å bevege seg rundt. Navnet "Ikke forlat meg" gjenspeiler denne bærbare karakteren som lar deg ta bordet med deg og plassere det der det passer deg best.

DLM-bordet er laget av materialer av høy kvalitet og er robust og holdbart. Den glatte overflaten gjør den enkel å rengjøre, mens den minimalistiske Design engjør den egnet for å passe inn i forskjellige interiørdesignkonsepter.

Enten det brukes som et praktisk sidebord ved sofaen, en nattbordløsning eller som et dekorativt element i ethvert rom, gir Hay DLM-bordet subtil eleganse og letthet til hjemmet ditt. Opplev den perfekte kombinasjonen av form og funksjon med dette allsidige og stilige bordet.
DLM-Ø38 x H56-Cherry red high gloss
Hay
DLM-Ø38 x H56-Cherry red high gloss
2.649 NOK
30 dagers returrett
Loading...