Størrelse: 75 G

Dermalogica

Daily Microfoliant 75 g

899 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Det unike risbaserte enzymet pulver mikroeksfolierer den matte hudoverflaten, og etterlater umiddelbart huden klarere og glattere. Produktet er så mildt at det kan brukes daglig.

Daglig Microfoliant inneholder salisylsyre for å løse opp døde hudceller, mens riskli og risekstrakt forsiktig eksfolierer hudens overflate. Pulveret er beriket med lakris- og drueekstrakter, og jevner ut pigmentering av huden for å jevne ut hudtonen. Den er også fri for kunstig farge, parfyme og parabener. Profesjonell veiledning anbefales.

fordeler med daglig mikrofolie

Papain og salisylsyre bidrar til å løse opp overflateceller.

- Skin Brightening Complex of Licorice and Grape bidrar til å balansere ujevn pigmentering og gir Hud en jevnere hudtone.

- Riskli- og risekstrakt mikroeksfolierer skånsomt hudens overflate for å la det lysnende Skin Brightening Complex trenge inn i huden.

Applikasjon: Hell omtrent ½ teskje. Daglig Microfoliant i våte hender og Skum opp med hendene. Masser inn i ansiktet med sirkulære bevegelser. Unngå øyeområdet. Masser forsiktig i ett minutt, og skyll deretter grundig. Brukes daglig eller som anbefalt.
Daily Microfoliant 75 g
Dermalogica
Daily Microfoliant 75 g
899 NOK
30 dagers returrett
Loading...