Logg inn
HIPP HURRA
Gjør deg festklar med naturlig og glødende sminke til 17. Mai
Størrelse: 100 ML

MIILD

Cleansing Cream, Mild & Light 100 ml

340 NOK
Cleansing Cream, Mild & Light 100 ml
MIILD
Cleansing Cream, Mild & Light 100 ml
340 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Denne Cleasing Cream er et skånsomt rensemiddel som passer for sensitiv, tørr og sensitiv Hud. Det er også bra for deg med rosacea og psoriasis. Den er laget med pleiende og milde ingredienser som etterlater huden renset uten å tørke ut. Den kan brukes både som øyesminke og sminkefjerner.Hva får du med Cleansing Cream?

Denne Cream er en skånsom rensekrem som renser huden dypt uten å tørke den ut. Den inneholder pleiende ingredienser som sheasmør, rapsolje og E-vitamin.Hvordan skal produktet brukes?

Du kan enten pumpe 1-2 pumper på en bomullspad og forsiktig fjerne sminke uten å gni til all Sminke og smuss er borte. Ved å rense på denne måten, vil du beskytte Hud din hvis den er veldig tørr og sensitiv. Vi anbefaler at du gjentar dette slik at du renser Hud to ganger.

Du kan også velge å bruke dette renseproduktet i kombinasjon med vann. Hvis du gjør dette, anbefaler vi at du tar 1-2 pumper ut for hånd og distribuerer og masserer kremen inn i Hud Ta deretter en fuktig vaskeklut og fjern rengjøring, Sminke og smuss. Vi anbefaler at du gjentar dette slik at du renser Hud to ganger.Et lite tips

Vi anbefaler å bruke en fuktig vaskeklut for å fjerne rengjøringen for å unngå for mye vannsøl.Fordeler

- Fjerner Sminke samtidig som den inneholder aloe vera-ekstrakt og andre fuktighetskremer for å redusere Hud etter bruk- Inneholder sheasmør for å opprettholde fuktighet og elastisitet i hudenViktige ingredienser

-Aloe vera-ekstrakt

-Heasmør

-Vitamin EDu vil elske å vite at...

Dette produktet er vegansk.

54 % av ingrediensene er økologisk dyrketINCI


ALOE BARBADENSIS BLADEKSTRAKT* (ALOE VERA EKSTRAKT), AQUA, DIKAPRYLYLKARBONAT, GLYSERIN**, BUTYROSPERMUM PARKII-SMØR* (SMØR), POLYGLYCERYL-6 KAPRYLAT/KAPRAT, POLYGLYCERYL-4 LAURAT/SEBACAT, GLYSERYLSTEARATCITRAT, BRASSICA CAMPESTRISFRØOLJE* (RAPSOLJE), BRASSICA NAPUSFRØOLJE* (RAPSOLJE), CETEARYLALKOHOL, PROPANDIOL, NATRIUM PCA, NATRIUMSTEAROYLGLUTAMAT, NATRIUMLEVULINAT, CHONDRUS CRISPUS PULVER (ALGEA PULVER), XANTANGUMMI, TOKOFEROL, GLYSIN SOYAOLJE, SITRONSYRE, KALIUMSORBAT*Ingredienser som er økologisk dyrket.

** Laget av økologiske ingredienser.


99 % av det totale produktet er av naturlig opprinnelse.

54% av de totale ingrediensene er økologisk dyrket.COSMOS ORGANIC sertifisert av Ecocert Greenlife til COSMOS-standard.
Loading...