farge: Solid oak
Størrelse: Ø60 x H39

Hay

Bella Coffee-Ø60 x H39-Water-based

3.599 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Bella Coffee Table er en unik kombinasjon av eleganse og funksjonalitet, designet for å forbedre boarealet ditt med moderne og tidløs appell.

Med en rund form og dimensjoner på 60 cm i diameter og en høyde på 39 cm, tilbyr dette salongbordet en sjenerøs og romslig overflate. Den velbalanserte størrelsen gjør det til et nøkkelelement i enhver stuehendelse.

BordDesign eter enkelt og sofistikert. Den solide trekonstruksjonen og det elegante runde bordet skaper et tidløst utseende som komplimenterer forskjellige interiørstiler. Den lette og minimalistiske estetikken gir bordet en luftig følelse og gjør det til et ideelt valg for å skape et moderne utseende i hjemmet ditt.

Bella Coffee Table er mer enn bare et møbel; det er også funksjonelt og praktisk. Den flate og stabile overflaten er ideell for å vise dekorative gjenstander, arrangere magasiner eller nyte en kopp kaffe med venner og familie.

Med mål Ø60 x H39 er dette bordet egnet for plassering midt i rommet eller ved siden av favorittsofaen din. Det gir ikke bare en estetisk appell, men også en følelse av samhørighet og komfort til hjemmet ditt.

Hay Bella Coffee Table er laget med fokus på kvalitet og Design, noe som gjør det til et tidløst møbel som vil berike interiørdesignet ditt med stil og funksjonalitet.
Bella Coffee-Ø60 x H39-Water-based
Hay
Bella Coffee-Ø60 x H39-Water-based
3.599 NOK
30 dagers returrett
Loading...