Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: White
Størrelse: Ø45 x H49

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H49-White water-

3.299 NOK
Bella Coffee-Ø45 x H49-White water-
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H49-White water-
3.299 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Unn deg en unik kombinasjon av enkelhet og eleganse med Hay Bella kaffebord. Dette salongbordet er laget med omhu for detaljer og en følelse av modernitet, noe som gjør det til et iøynefallende møbel i ethvert hjem.

Bella Coffee Table har en rund form med en diameter på 45 cm og en høyde på 49 cm, noe som skaper en velbalansert og Pudder/Foundation struktur. Denne størrelsen gjør den til et allsidig valg som passer perfekt inn i stuen, loungen eller ethvert oppholdsrom.

Det elegante Design etkombinert med materialer av høy kvalitet gir Bella Coffee Table en holdbar og raffinert karakter. Bordets solide trekonstruksjon sikrer stabilitet og pålitelighet, mens den vakkert designede overflaten gir interiøret ditt et snev av estetikk.

Ikke bare er Bella Coffee Table et visuelt tiltalende møbel, men det tilbyr også praktisk lagringsplass. Den åpne basen gjør det mulig å lagre magasiner, bøker eller dekorative gjenstander, noe som gjør det til et funksjonelt og stilig tillegg til ditt daglige liv.

Enten du dekorerer i en moderne eller mer klassisk stil, vil Hay Bella Coffee Table gi hjemmet ditt tidløs sjarm. Tilfør et snev av eleganse og funksjonalitet til stuen eller stuen din med dette vakkert designede kaffebordet.
Loading...