farge: Water-based lacquered solid oa

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H49-Water-based

3.299 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Introduser en enestående blanding av eleganse og funksjonalitet i hjemmet ditt med Bella kaffebord Ø 45 x H49. Dette sofistikerte kaffebordet er laget med omhu og dedikasjon til Design, noe som gjør det til et ideelt midtpunkt i enhver moderne interiørinnstilling.

Bella kaffebord er konstruert med høykvalitets og slitesterke materialer for å sikre langvarig skjønnhet og ytelse. Den kompakte diameteren på 45 cm og høyden på 49 cm gjør den til et allsidig valg som passer perfekt inn i enhver stue eller stue.

Det elegante Design ettil Bella Coffee Table inkluderer en solid base og en vakker benkeplate som er både estetisk tiltalende og funksjonell. Den hevede kanten av bordet gir en ekstra dimensjon og forhindrer at gjenstander glir av.

Bella Coffee Table Ø45 x H49 er ikke bare en godbit for øyet, men også praktisk med sin ekstra høyde, noe som gjør den enklere å nå og bruke. Den glatte overflaten gjør den enkel å rengjøre og er ideell for å vise dekorative gjenstander eller lagre magasiner og fjernkontroller.

Enten du foretrekker en moderne eller mer klassisk innredning, vil Bella Coffee Table gi hjemmet ditt et snev av raffinement. Skap en atmosfære av stil og komfort med dette vakkert designede kaffebordet som fanger essensen av moderne eleganse.
Bella Coffee-Ø45 x H49-Water-based
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H49-Water-based
3.299 NOK
30 dagers returrett
Loading...