Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: Brunswick green
Størrelse: Ø45 x H49

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H49-Brunswick gr

3.299 NOK
Bella Coffee-Ø45 x H49-Brunswick gr
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H49-Brunswick gr
3.299 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Bella Coffee Table er designet med omhu for detaljer og skaper et tidløst utseende som passer inn i forskjellige interiørstiler. Den runde formen og dimensjonene på 45 cm i diameter og en høyde på 49 cm gir et velbalansert Design som tiltrekker oppmerksomhet i ethvert rom.

Bordet er konstruert med en solid treramme for stabilitet og holdbarhet. Den elegante og enkle strukturen gjør den til et ideelt senter for stuearrangementet ditt eller som et dekorativt komplement i andre områder av hjemmet ditt.

Overflaten på Bella kaffebord er egnet for å vise dekorative gjenstander, arrangere magasiner eller servere forfriskninger. Den litt hevede kanten av bordet gir ikke bare et estetisk preg, men fungerer også som et praktisk tiltak for å forhindre at små gjenstander ruller av.

Den kompakte størrelsen på bordet gjør den allsidig og egnet som et sentralt kaffebord eller som et sidebord ved siden av favorittstolen din. Det moderne estetiske og nøye gjennomtenkte Design etgjør Hay Bella Coffee Table til et sjarmerende tilskudd til hjemmet ditt.
Loading...