Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: Solid oak
Størrelse: Ø45 x H39

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H39-Water-based

3.299 NOK
Bella Coffee-Ø45 x H39-Water-based
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H39-Water-based
3.299 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Bella Coffee Table er laget med omhu for detaljer og fokus på å levere en subtil og moderne estetikk til hjemmet ditt. Den runde formen og dimensjonene Ø45 cm i diameter og en høyde på 39 cm skaper en velbalansert struktur som passer godt inn i ulike interiørdesignkonsepter.

Dette salongbordet er konstruert med en solid treramme som garanterer stabilitet og holdbarhet. Den slanke og enkle utformingen av bordet bidrar til sin tidløse karakter og gjør den egnet som et sentralt element i stuen din eller som et dekorativt komplement i andre rom.

Overflaten på Bella Coffee Table er ideell for å vise dekorative gjenstander, bøker eller servere favorittdrikkene dine. Den litt hevede falden gir en subtil detalj som tilfører eleganse samtidig som den bidrar til å forhindre at små gjenstander ruller av bordet.

Med sin kompakte størrelse er dette bordet allsidig og enkelt å tilpasse til forskjellige rom. Den minimalistiske Design enog bruken av kvalitetsmaterialer understreker Hays forpliktelse til å kombinere form og funksjon.

Hay Bella Coffee Table er ikke bare et møbel; det er en investering i stil og praktisk som vil gi en følelse av sofistikert enkelhet til hjemmet ditt.
Loading...