farge: No_color
Størrelse: Ø45 x H39

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H39-Oiled oak so

3.299 NOK
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Introduser eleganse og funksjonalitet i hjemmet ditt med Bella Coffee Table. Dette vakre salongbordet er laget med nøye oppmerksomhet på detaljer og Design, og kombinerer tidløs estetikk med moderne funksjonalitet.

Bella Coffee Table er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og lang levetid. Bordets avrundede form med en diameter på 45 cm og en høyde på 39 cm gir det et elegant og innbydende utseende som passer perfekt inn i enhver stue eller stue.

Det solide trebordet er nøye utformet for å skape en vakker og harmonisk atmosfære i hjemmet ditt. Den skånsomme kurven på kantene av bordet gir et snev av finesse, mens den glatte overflaten gjør den enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Ikke bare er Bella Coffee Table et visuelt tiltalende møbel, men det tilbyr også praktisk lagringsplass. Den åpne basen gjør det mulig å lagre magasiner, bøker eller dekorative gjenstander, noe som gjør det til et funksjonelt og stilig tillegg til ditt daglige liv.

Enten du dekorerer et moderne eller mer klassisk rom, vil Bella Coffee Table garantert gi innredningen din et smakfullt preg. La dette salongbordet være i hjertet av dine koselige øyeblikk og skape et sted hvor skjønnhet og funksjonalitet kommer sammen.
Bella Coffee-Ø45 x H39-Oiled oak so
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H39-Oiled oak so
3.299 NOK
30 dagers returrett
Loading...