Logg inn
Kjøp 4 betal for 3
på et stort utvalg fra Magasin du Nord Collection
farge: No_color
Størrelse: Ø45 x H39

Hay

Bella Coffee-Ø45 x H39-Black water-

3.299 NOK
Bella Coffee-Ø45 x H39-Black water-
Hay
Bella Coffee-Ø45 x H39-Black water-
3.299 NOK
30 dagers returrett
Gratis frakt ved kjøp over 699 NOK for Goodie-medlemmer. Les mer
Levering innen 1-3 virkedager. Les mer
30 dagers returrett. Les mer
Hay Bella Coffee Table forener eleganse og funksjonalitet i et Pudder/Foundation og tidløst Design som beriker stuen eller stuen din med moderne eleganse.

Med en rund form og dimensjoner på 45 cm i diameter og en høyde på 39 cm, tilbyr dette salongbordet en harmonisk og stilig tilstedeværelse. Den kompakte størrelsen gjør den egnet for mindre rom eller som et vakkert supplement til større møbler.

Bella Coffee Table er laget med fokus på kvalitet og Design. Den solide trekonstruksjonen gir stabilitet og pålitelighet, mens det rene og enkle utseendet passer perfekt inn i moderne interiørstiler. Den litt buede formen og det runde bordet gir rommet mykhet og subtil eleganse.

Den funksjonelle overflaten på bordet er ideell for å vise dekorative gjenstander, sette favorittbøkene dine eller nyte en avslappet kopp kaffe. Den hevede kanten på bordet gir en ekstra dimensjon som gir et elegant preg samtidig som den forhindrer at små gjenstander ruller av.

Hay Bella Coffee Table er ikke bare et møbel, det er et uttrykk for stil og god smak. Plasser den sentralt i stuen eller ved siden av favorittstolen din for å skape et sjarmerende hjørne som fanger essensen av moderne Design og funksjonalitet.
Loading...