Dette er en blåkopi, kan du si, for hvordan å leve et godt liv, spise godt, og være lykkelig.
Atelier september: Et sted for matlaging på dagtid er den første kokeboken dedikert til den berømte restauranten i København, med oppskrifter fra eieren Frederik Bille Brahe, som gir eksklusiv tilgang til Ateliers mest ikoniske retter i september. Åttiseks oppskrifter tilbyr for det meste vegetariske retter på frokost, lunsj, søtsaker og A.S-stifter, inkludert Avokado gale, alle med fokus på ferske, sesongbaserte ingredienser. Frederik gjengir oppskrifter på luftige, finanslignende pannekaker, sesongbaserte supper og salater, og matchasmakede desserter med samme kjennskap som formet hans første, bestselgende bok med Apartamento, All the Stuff We Cooked. En introduksjon og poetiske innspill skrevet av Frederik gir et glimt inn i A.S tidlige dager og kulinariske inspirasjoner, bakhistorie for det som ville bli en av de mest berømte restaurantene i København. Redigert av Jeni Porter og med fotografier av Rasmus Weng Karlsen, er Atelier September en slags hjemkomst, både i minnene fremkalt av kjente smaker og vakre gjenstander, samt gjennom de livslange vennene vi samler rundt et bord.
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.